Tallós Rita a rák miatt nem kap színházi szerepeket

Forrás: Tallós Rita -
Tallós Rita mellrák színház felkérés rák (betegség) kemoterápia gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő leküzdötte daganatos betegségét, de a színházi felkérések elmaradtak. Most orvosoknak tart kommunikációs tréningeket.

Tallós Rita korábban sztárszerzőnknek is vallott betegségéről. IDE kattintva olvashatod el Szily Nóra interjúját!

Ahogy a Life.hu is megírta, Tallós Ritánál korábban mellrákot diagnosztizáltak. Bátran szembeszállt daganatos betegségével és úgy tűnik, győzött. Aztán a kemoterápiás kezelés után azzal szembesült, hogy nem látják el szerepekkel – írja a Bors.

Forrás: Tallós Rita

„Sajnos a felépülésem során vissza kellett utasítanom néhány szerepet, és amikor meggyógyultam, már nem kerestek a rendezők. Talán azt hiszik, még mindig beteg vagyok, és idegenkednek az ilyen emberektől, vagy nem akarnak zavarni. Nem a betegségem miatt akarok színésznő lenni, de szívesen tartoznék egy színházhoz. Nem vágyom abszolút főszerepekre, de szeretnék többet dolgozni a szakmámban" – tette hozzá.

Tallós Rita egyetlen színházi darabban szerepel, Bach Szilviával az Alt duettben, amelyet a Spinoza házban játszanak, mellette szinkronizál, valamint új hivatást talált magának. "Most orvosoknak tartok kommunikációs tréningeket, szeretem csinálni. Mondhatni, ez is olyan, mint a színészet, csak itt magamat adom, és a végén nem mindig hajolok meg" – mondta a lapnak a színésznő.

Majdnem a nyakát törte Tátrai Tiborhttp://www.life.hu/drlife/20140605-tatrai-tibor-zenesz-egy-sulyos-baleeset-kovekezteben-nyakat-torte.htmlEgy rossz mozdulat miatt kis híján a nyakát törte Tátrai Tibor.Dr. LifeMTI/Kollányi PéterMűtét vár Eszményi Viktóriárahttp://www.life.hu/drlife/20140603-eszmenyi-viktoriara-a-szombat-esti-laz-tancosara-terdmutet-var-mert-megserult-a-musor-alatt.htmlAz énekesnő a Szombat Esti Láz alatt sérült meg, ezért endoszkópos beavatkozással műtik a térdét.Dr. Life--Kórházba került az X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/drlife/20140601-shodeinde-dorka-az-x-faktor-enekesnoje-megserult-egy-poharral-arcon-vagtak-korhazba-kerult.htmlSzombat hajnalban kórházba került Shodeinde Dorka, Geszti Péter egykori mentoráltja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.