Rehabilitációs osztályra került Schumacher?

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
síbaleset rehabilitáció hírzárlat kóma Forma-1 Michael Schumacher kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Német sajtóhírek szerint a Forma-1 hétszeres világbajnokát átszállították a grenoble-i kórházon belül egy másik részlegbe, a rehabilitációs központba.

Amióta hírzárlat van Michael Schumacherről, még több híresztelés kap szárnyra az állapotáról. A legfrissebb az, legalábbis a német Bunte című lap így tudja, hogy továbbra is a grenoble-i klinikán fekszik, de áthelyezték. Bár állapotáról nincs új információ, sajtóértesülések szerint most a rehabilitációs kezelést készítik elő, hogy később egy speciális, ezt a célt szolgáló klinikára szállíthassák – írja a sport.hir24.hu.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

A kómában fekvő exversenyző felépüléséről dr. Christoph Specht azt mondta, a fizikai állapota a kulcsa a felépülésének, illetve a napokban több jelenlegi F-1-es pilóta, valamint Boris Becker, egykori teniszcsillag is reményeit fejezte ki az esetleg kómából való felébredésről.

Korábban megjelentek olyan pletykák, amelyek szerint az egykori pilótát átszállították Grenoble-ból a Bodeni-tó környékére, ezt azonban a menedzsere, Sabine Kehm cáfolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.