Forma-1-es pilóták és focisták is üzentek Schumachernek

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys -
síbaleset Sabine Kehm kóma Forma-1 Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, felébredt a kómából Michael Schumacher. Ezt a hírt a sportoló szóvivője, Sabine Kehm is megerősítette. A bejelentés hallatán számos Forma-1-es pilóta és focista is üzent a Twitteren az egykori világbajnoknak. 

Boldogan üdvözölték a Schumacherről szóló pozitív híreket a Forma-1 berkein belül is. Az egykori világbajnok csapattársai szinte azonnal reagáltak Sabine Kehm bejelentésére.

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys

Az üzenetek közül idézünk néhányat:

Sebastian Vettel (F1, Red Bull): „Örömmel hallottam a hírt arról, hogy Michael Schumacher felébredt a kómából, és elhagyhatta a klinikát. Hajrá, Schumi!"

Nico Hülkenberg (F1, Force India): „Jó hír Michaelről – megfelelő irányba halad a felépülése. Boldog vagyok, hogy hallom."

Giedo van der Garde (F1, tesztpilóta, Sauber): „Michael Schumacher már nincs kómában és elhagyta a kórházat. Micsoda jó hír! Gyors felépülést kívánok!"

Jenson Button (F1, McLaren): „Nagyszerű, hogy pozitív hírek érkeztek Michaelről."

Schumachernek a német futballválogatott játékosai is üzentek, ezeket itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.