agydaganat Bajor Imre kiszáradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre hónapok óta küzd betegsége ellen, így nem csoda, ha a szervezete is nagyon legyengült az utóbbi időben. 

Néhány napja még boldogan írtunk arról, hogy egyre aktívabb a színművész, sőt, arról is volt szó, hogyan tér majd vissza a Rádiókabaréba. Ám úgy tűnik, még egyáltalán nem elég erős Bajor szervezete, ennek pedig az az oka, hogy mostanában nem iszik és eszik megfelelő mennyiséget.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Dr. Vargha Zoltán a Blikknek megerősítette, igaz a hír, miszerint a színművész most egy átmeneti időszakban van, amin túl kellene jutnia. ,,Most van abban a fázisban, hogy erősödnie kellene: a kór elleni küzdelem rendkívül igénybe vette a szervezetét, kimerült. Vérre és kiszáradás elleni infúziókra van szüksége ahhoz, hogy megerősödjön. Muszáj a kórházi segítség, mert máshogy nem megy. Imi azonban ódzkodik attól, hogy befeküdjön a klinikára. De ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy talán sikerül meggyőznünk a feleségével, Ildivel" - vallotta az orvos a napilapnak.

Mindenki bizakodik - jobban van Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140601-bajor-imre-szinmuvesz-jobban-van-kisebb-lett-az-agydaganata.htmlEgyre jobb hírek érkeznek Bajor Imre színművészről. Dr. Life--Végre megszólalt állapotáról Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140522-bajor-imre-szinmuvesz-hosszu-hallgatas-utan-megszolalt-betegsegerol.htmlA színművész hosszú hallgatás után arról beszélt, hogy még a meccs közepén tart. Elsősorban nyugalmat kért.Dr. LifeOrigoBajor Imre megszólalthttp://www.life.hu/drlife/20140508-bajor-imre-szinesz-az-rtl-2-heti-hetes-sztarja-jobban-van.htmlNagyon úgy tűnik, a korábbiakhoz képest sokkal jobban van Bajor Imre: Bár egészségi állapotáról nem beszél, egyre reálisabb a remény, hogy meggyógyulhat.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.