Újabb sztár megy rehabra: ezúttal Robin Williams jelentette be

Forrás: AFP/Jason Merritt -
rehabilitáció drog kokain alkohol elvonókúra függőség Robin Williams Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is józan a színész, ám azt akarja, hogy ez így is maradjon – ezért visszatér egy rehabilitációs központba, hogy folytassa a kezelést.

Pár hétig ismét elvonón lesz Robin Williams. A 62 éve színész sajtósa a People magazinnak elmondta, semmi baja, mindössze szeretné, ha korábbi alkohol- és drogproblémái valóban a múltban maradnának. Az Oscar-díjas színész a hírek szerint egy minnesotai központba költözik be a következő időszakban, hogy folytathassa 12 pontos programját.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Robin Williams a nyolcvanas években beszélt először kokain- és alkoholproblémáiról, amelyek leküzdésében felesége terhessége volt a legfőbb motiváló erő. Ezután évtizedekig tiszta volt, amikor 2006-ban robbant a hír: alkoholproblémái miatt szüneteltetnie kellett a forgatásokat. A színész mára szerencsére jól van és – ahogy sajtósa is fogalmazott – nagyon büszke magára.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a minap Shia LaBeouf is közölte, elvonóra megy, hogy drogproblémáit kezeltesse.

Vigyázat! Újabb veszélyes drog jelent meg hazánkbanhttp://www.life.hu/drlife/20140515-ujabb-veszelyes-egeszsegre-karos-drog-jelent-meg-hazankban.htmlÚj, az egészségre rendkívül káros, pszichoaktív hatást kifejtő szer jelent meg a magyar feketepiacon - erre figyelmeztet az Országos Rendőr-főkapitányság. Elmondjuk, mire figyelj, hogy ne legyen baj!Dr. Life--Veszélyes függőséget okozhat az e-cigi?http://www.life.hu/drlife/20140328-veszelyes-fuggoseget-okozhat-az-e-cigi.htmlAz elektromos cigarettát a dohányzásról való leszokás elősegítő eszközeként tartják számon. Egy friss kutatás azonban rácáfol erre a hírre. A kutatás eredményei szerint ugyanis nemhogy nem segíti a függőségtől való megszabadulást, de ráadásul súlyosbítják a tizenévesek körében terjedő káros szenvedély hatásait. A fiatalok ugyanis nem állnak meg az e-ciginél, gyakran a hagyományos cigarettára is rákapnak mellette.Dr. Life--Elvonóra megy Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/drlife/20140701-shia-labeouf-elvonora-megy-egy-los-angeles-i-rehabilitacios-kozpontba.htmlEgy Los Angeles-i magánklinikára jelentkezett be A nimfomániás sztárja, akinek a hírek szerint valamilyen drog okozhatta a mostanában egyre furcsább viselkedését.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.