Noszály Sándor Nagy Ő sérülések baleset szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő, Noszály Sándor csütörtök éjjel súlyos sérülésekkel került kórházba. Az Origónak nyilatkozott a vele történtekről.

Mint azt a Life.hu is megírta, az egykori szívtipró tisztázatlan körülmények miatt került kórházba. A bulvárlapok arról cikkeztek, hogy Noszály Sándor egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, ezt azonban a férfi édesanyja cáfolta. Most azonban az egykori Nagy Ő is megszólalt az Origó riporterének:

"Valaki hátulról meglökött, de semmi előzménye nem volt, nem keveredtem szóváltásba senkivel, még egy rossz pillantás sem volt"

Forrás: Facebook/Noszály Sándor

Noszályt még néhány napig megfigyelés alatt tartják, de nemsokára hazamehet. A Life.hu - hoz eljuttatott fotó alapján azonban látható, hogy nincs még igazán jó bőrben a balesetet szenvedett sportoló.

A Budapesti Rendőrkapitányság életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Sok vért vesztett, de jobban van Noszály Sándorhttp://www.life.hu/bulvar/20140808-noszaly-sandor-egykori-nagy-ot-megvertek-budapesten-korhazba-kellett-szallitani.htmlA sportembert a kórházban sikerült elérnie az Origónak. Korábban a Velvet úgy értesült, az egykori Nagy Ő verekedésbe keveredett. Ő ezt most cáfolta. A volt teniszezőt az intenzíven kezelték, majd délután a baleseti sebészetre szállították.TV + BulvárOrigoNoszály Sándor új életet kezdetthttp://www.life.hu/news/20140405-noszaly-sandor-az-egykori-nagy-o-nehany-hete-visszatert-los-angelesbe-ahol-a-tenisz-es-egy-friss.htmlNoszály Sándor – az egykori Nagy Ő – visszatért Los Angelesbe, ahol a tenisz és egy friss szerelem segítségével kezdett új életet.News--Mandula Petra megverte Noszály Sándorthttp://www.origo.hu/sport/tenisz/20031207mandula.htmlA férfi teniszezők GP-sorozatának döntője után rendezték meg a Szépvölgyi úti csarnokban a "nemek csatájának" elkeresztelt bemutatót, amelyen Mandula Petra óriási meglepetésre legyőzte Noszály Sándort.Tenisz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.