Operáció közben szelfizett Joan Riversszel orvosa

Forrás: AFP/Jeff Schear -
operáció műtét szelfi halott Joan Rivers orvos tanács altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolog derült ki Joan Rivers halála körülményeiről.

Ahogy megírtuk , egy rutinműtét következtében hunyt el az elmúlt héten Joan Rivers, akivel magánorvosa felháborító dolgot művelt, miközben a hírességet operálta. Gondolt egyet, és szelfizett egyet a komikával, aki épp altatásban volt - adta hírül a CNN. Az orvos felháborító viselkedéséről a manhattani Yorkville Endoscopy klinika egyik alkalmazottja beszélt a nyomozóknak.

Forrás: AFP/Jeff Schear

A viccesnek szánt, ám teljességgel etikátlan fotózkodás nagyon rosszul sült el, percekkel a kép elkészítése után Rivers szívinfarktus kapott, majd néhány nap múlva elhunyt. A komika összeomlását persze közvetlenül nem a fénykép elkészítése okozta, hanem az, hogy orvosa elrontotta a torokbiopsziát - írja a Daily Mail.

Elhunyt minden idők legismertebb komikusa, Joan Rivershttp://www.life.hu/news/20140905-elhunyt-minden-idok-legismertebb-komikusa-szineszno-musorvezeto-humorista-joan-rivers.htmlNyolcvanegy éves korában elhunyt Joan Rivers, minden idők egyik legismertebb női komikusa. News--A világ leggusztustalanabb szelfijét készítette el egy rendőr egy öngyilkossalhttp://www.life.hu/news/20140906-rendor-szelfizett-egy-ongyilkossal-az-isztambuli-boszporusz-hidon.htmlSzeptember 1-jén egy férfi levetette magát az isztambuli Boszporusz- hídról. Nem sokkal korábban az egyik rendőr szelfizett egyet a háttérben az öngyilkossal, miközben kollégái megpróbálták lebeszélni tettéről a férfit.News--Szelfibe photobombolt bele Harry herceghttp://www.life.hu/bulvar/20140730-glasgow-i-nemzetkozi-jatekokon-sir-gordon-tietjens-szelfijebe-photobombolt-bele-harry-herceg.htmlVicceskedni támadt kedve egy sportrendezvényen Harry hercegnek. Nem is fogta vissza magát. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.