Kozsó felébredt a kómából

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
agyműtét Ámokfutók szentmise kórház Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kórházban fekszik az Ámokfutók frontembere Kozsó. A zenész állapota még mindig válságos, úgy tudni, több hétig intenzív osztályon lesz, de orvosai már felébresztették a kómából.

Kozsó állapotával kapcsolatban mindeddig sem a menedzsere, sem a családja nem nyilatkozott, sőt, szombaton teljes hírzárlatot rendeltek el. Lapinformációk szerint a 2011-es agyvérzése miatt léptek fel nála szövődmények, és ezért azonnal műteni kellett. Az agyából egy aneurizmát, azaz, hatalmas értágulatot kellett eltávolítani, állapota még mindig válságos, de az orvosoknak sikerült felébreszteni az énekest a kómából - írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Egy születési rendellenesség következményeként kellett kés alá feküdnie Kozsónak. Ezt először 2011-ben, az agyvérzése után diagnosztizálták az orvosok. Érdaganatot találtak a fejében, ugyanakkor értágulatot is. Megoperálták, a beavatkozás tizenegy órán át tartott. Két hétig az intenzív osztályon fekszik majd, állapotáról addig nem lehet biztosat kijelenteni. Ami örömteli, hogy felébresztették, már magánál van" – magyarázta a lapnak Mára Krisztián, az I Love Retro menedzsere

A Facebookon keres vesét egy háromgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20141019-a-facebookon-keres-veset-emma-o-regan-a-haromgyermekes-edesanya.htmlHarmadik babája megszületése után - 24 évesen - derült ki Emma O''Reganről, hogy valami gond van a veséjével. Ám az orvosa nem ítélte vészesnek a helyzetet, így csak három év múlva derült ki, hogy mégis nagy a baj. Olyannyira, hogy a fiatal nő most vesedonort keres a Facebookon: minden vágya, hogy a karácsonyt az otthonában tölthesse családjával. Dr. LifeOrigoAz Ebola tovább szedi áldozatait, Amerika retteghttp://www.life.hu/drlife/20141010-sylvia-burwell-amerikai-egeszsegugyi-miniszter-elmondta-amerika-retteg-az-ebolatol-miutan-meghalt.html"Az ország fél, az emberek félnek ettől a betegségtől" - jelentette ki csütörtökön Sylvia Burwell egészségügyi miniszter, miután elhunyt az első Amerikában diagnosztizált ebolás beteg. Dr. Life--Operáció közben szelfizett Joan Riversszel orvosahttp://www.life.hu/drlife/20140917-joan-rivers-orvosa-mutet-kozben-szelfizett-a-komikaval.htmlMegdöbbentő dolog derült ki Joan Rivers halála körülményeiről.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.