Ritka betegségtől nőttek hatalmas mellei egy nőnek

Fotó: Debbie Porter -
mell betegség műtét plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a nők egy része többnyire nagyobb mellekre vágyik, sőt, vannak, akik az alapból is telt kebleiket hatalmasra műttetik, a 40 éves Kerisha Marknak épp ellenkező problémái voltak. Gigantikus mellei miatt komoly egészségügyi panaszai adódtak, állandó derék-, hát- és nyakfájdalmakkal küzdött. Amióta megoperálták, azt állítja összehasonlíthatatlanul jobban érzi magát a bőrében. 

A mellkissebbítésen átesett nő a People magazinnak elmondta, hogy hatalmas mellei miatt nem csupán fizikai fájdalmai, de pszichés zavarai is voltak. "Nevetségesnek éreztem magam, mindig kitűntem a tömegből, megbámultak. Ráadásul soha nem találtam megfelelő ruhát, meltartót sem. Amióta megműtöttek, sokkal jobban alszom, könnyebben mozgok és gördülékenyebben teremtek kapcsolatot az emberekkel is. Végre átlagos nőnek érezhetem magam" - nyilatozta. Mark arról is beszélt, hogy egyelőre kompressziós melltartót kell viselnie, de alig várja, hogy végre beszabadulhasson egy fehérnemű-üzletbe, ahol most már gond nélkül talál a méretében szebbnél szebb holmikat.

Mark egyébként egy különös betegségen, az úgynevezett gigantomastiában szenved. Ez egy nagyon ritka hormonális probléma, ami a mell kóros növekedéséhez vezet.

A műtét előtt és után Fotó: Debbie Porter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.