Sabine Kehm: Javult Schumacher állapota

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Sabine Kehm Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A körülményekhez képest javult Michael Schumacher állapota - nyilatkozta a Sabine Kehm a német RTL televíziónak adott interjújában.

„Michael állapota javult, figyelembe véve a sérüléseinek súlyosságát. Tart a rehabilitációja. Hosszú és nehéz út áll előtte" - nyilatkozta a menedzser, majd kiemelte, továbbra is rendkívül hálásak a kapott támogatásért - írja a Motorsportal.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Újra elmondanám, hogy a család nagyon örül és meghatódott az emberek jókívánságaitól. Hiszem, hogy a pozitív energia jó hatással lesz rá. Örülünk annak, hogy az egész világ minden jót kíván neki. Az emberek megértik, hogy ehhez az egész folyamathoz nyugalomra és türelemre van szükség. A privátszféra megtartása pedig rendkívül fontos emiatt" - mondta Sabine Kehm.

A mai napig kapunk jókívánságokat, és még mindig nem találjuk a szavakat a tapasztalt együttérzésre. Újra csak megköszönni tudjuk, hogy vele együtt harcolnak. Bizakodóak vagyunk, és reméljük a legjobbakat Michael számára. Ezzel az energiával segítjük őti a harcában" - zárta gondolatát Kehm.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.