Zacsivizsgálat a nyílt utcán: így nyúlt be a szexi nővér a férfiak lába közé

kampány here vizsgálat hererák utca Movember férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy október a mellrák, úgy november a prosztatarák és hererák ellenes küzdelem hónapja. A Movember kampány keretében a férfiak bajuszt növesztenek, ezzel hívják fel a figyelmet a rendszeres önvizsgálat fontosságára. Egy csinos lány azonban meglepőbb módszert választott.

A Simple Pickup szervezet más módját választotta a figyelemfelketésnek, mint a szőrnövesztés. Ingyenes, azonnali herevizsgálatot ajánlottak fel az utcán sétáló férfiaknak, és minden férfi után, aki elfogadta az ajánlatot, 100 dollárt utaltak a Movember rákellenes szervezet részére. Ráadásul nem semmi doktornéni vizsgálta a pasikat, a szexi nővérke jelmezbe öltözött Marissa ajánlotta fel, hogy segít a jelentkezőnek a vizsgálatban.

Egyébként minden százezredik videó látogató után is 100 dollárt küldenek a rák ellenes szervezetnek. Íme:

Megmutatja egy új alkalmazás, hol a hozzád legközelebbi mellrákszűrés http://www.life.hu/drlife/20141030-a-legkozelebbi-mellrakszures-helyszinet-mutatja-meg-a-docplanner-hu-nevu-alkalmazas.html Egy új program segítségével könnyen megtalálhatod azokat helyeket, ahol emlőrákszűrést végeznek. Október a mellrák hónapja. Dr. Life -- A szakáll újra szexi! De mikor is lett az? http://www.life.hu/trend/20141111-a-szakall-ujra-szexi-ime-a-tortenelme-mesel-byealex-es-zanin-eva.html A szakállas, bajuszos, gyakran tetovált macsók elözönlötték az internetet, sőt ma már az utcákon is felbukkannak. Mi csajok meg csak azt vesszük észre, hogy teljesen odáig vagyunk a szakállas fazonokért! De mikor és miért lett divat a szakáll a fiatal férfiaknál? Ennek a témakörét járjuk körbe ByeAlexszel, hazai szakállfésűkkel és sok-sok dögös pasival! Trend Origo Hererákja van a műsorvezetőnek http://www.life.hu/bulvar/20130131-hererakja-van-es-kemoterapias-kezelest-kap-jeremy-kyle-angol-teve.html Jeremy Kyle műsorvezetőnél még tavaly találták egy csomót az érintett helyen, és már át is esett az első kezeléseken. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.