Korda György: "Tudtam, hogy Isten kezében az életem"

Forrás: FEM3 -
Korda György betegség halál műtét Balázs Klári kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 76 éves énekes nehéz időszakon van túl. Korda György egy ártatlan rutinvizsgálatra feküdt be a kórházba, amikor kiderült, nagy a baj és életmentő műtétet kell végrehajtani rajta.

Ahogy a Life.hu is megírta, kórházban ápolták Korda Györgyöt, akit ingadozó cukorszintje miatt kellett kivizsgálni. Amikor az énekes azt vette észre, körülötte sürögnek-forognak az orvosok, rájött, nagyobb a baj, mint ahogy azt gondolta – írja a Story.

Forrás: FEM3

„A bal lábam ereit kellett megvizsgálni, ezért feküdtem be a kórházba, aztán kiderült, hogy egy azonnali hasműtétet kell elvégezni rajtam. Hiszek a teremtőben és ez tartotta bennem a lelket, amikor azt láttam, hogy este 10-kor sürögni kezdenek körülöttem az orvosok és a nővérek. Mikor betoltak a műtőbe, tudtam, hogy Isten kezében az életem" – mesélte Gyuri bácsi, aki már túl van a nehezén, velencei házában lábadozik és állítja: a hírekkel ellentétben, feleségével, Balázs Klárival eszük ágában sincs megválni pazar otthonuktól.

„Most beköltözött hozzánk Klárika öccse és felesége, úgyhogy nem megyünk mi Velencéről sehová!" – szögezte le a zenész.

Gubás Gabi napsütéssel hangolódott új szerepérehttp://www.life.hu/bulvar/20141210-gubas-babi-romaba-hangolodott-uj-szerepere-a-hetkoznapi-oruletek-thalia-szinhazban.htmlGubás Gabi tartalmas színházi szezont tudhat maga mögött, így az utolsó premierje előtt a gyerekeket itthon hagyta, és férjével elutazott egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni.TV + BulvárOrigo Csányi Sándor szokatlanra vette a Mikulás-figuráthttp://www.life.hu/bulvar/20141209-csanyi-sandor-volt-a-thalia-szinhaz-rendhagyo-mikulasa.htmlÉletében először bújt a nagyszakállú, jóságos télapó bőrébe Csányi Sándor, de nem a hagyományos módon. Szokatlan alakítását imádták a gyereket! TV + BulvárOrigoLiptai Claudia retteg attól, hogy egyedül maradhttp://www.life.hu/bulvar/20141210-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-retteg-attol-hogy-egyedul-es.htmlA műsorvezető a TV2 Hal a tortán adásában vallotta be a faggatózó férfitársaságnak, mi a legnagyobb félelme az életben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.