Nem indult könnyen az újév Psota Irén számára: Rohammentő érkezett hozzá

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség mentő Psota Irén egészség Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnalban, az otthonában lett rosszul Psota Irén. A Nemzet Színésze fulladni kezdett, de a gyors orvosi beavatkozás segített rajta.

A Blikk információi szerint, a művésznőt a mentőorvos nagy gondossággal ellátta, és sokáig győzködte, hogy hadd vigyék be a klinikára, de ő makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy nem megy sehová.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Psota Irén végül aláírta az ilyenkor szokásos papírt is, hogy saját felelősségére tagadta meg a kórházba szállítását. A zárkózottan élő, betegeskedő művésznőt néhány távoli rokona, valamint egy fiatal művész barátja szokta látogatni, valamint gondoskodik róla egy ápolónő is, akire mindenben számíthat. Ő így nyilatkozott a lapnak: "Valóban kint voltak nála hajnalban a mentők, és el is látták. Irénke most pihen, szerencsére jobban van."

Eláruljuk, melyik az a nyolc betegség, amit a hajad elárul róladhttp://www.life.hu/drlife/20141229-betegsegeket-jelezhet-a-hajad.htmlEgészségi állapotodról egyetlen pillantással is sok információt megtudhatsz, mivel a hajad sok mindent elárul az egyébként láthatatlan folyamatokról.Dr. LifeThinkstockGondoltad volna? Ezek a keringési elégtelenség tünetei és okaihttp://www.life.hu/drlife/20141229-ezek-a-keringesi-elegtelenseg-tunetei-es-okai-ezekra-az-egeszsegugyi-okokra-vezethetok-vissza.htmlTestünk keringési rendszere a felelős a vér, az oxigén és a tápanyagok szervezetünkben való szállításáért. Ha testünk egyik területe felé csökken a véráram, az elégtelen vérkeringés tüneteit tapasztalhatjuk. Az elégtelen vérkeringés a végtagokban, a karokban és a lábakban a leggyakoribb.Dr. Life--Tuti tippek részegség, macskajaj ellen http://www.life.hu/drlife/20141230-szilveszteri-alkoholfogyasztas-macskajaj.htmlNem kötelező részegre inni magad szilveszter éjszaka sem, de ha előfordul, hogy egyszer-egyszer elveszíted a mértéket és hasonlóan a lakosság nagy százalékához, hajlamos vagy a másnaposságra, akkor fontold meg tanácsainkat. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.