Ilyen az élet két pénisszel – Exkluzív interjút adott a dupla szerszámú férfi

Forrás: Thinkstock -
rendellenesség pénisz műtét People magazin interjú könyv nyilvánosság biszexualitás dupla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin újságíróját érhette a megtiszteltetés, hogy először ülhetett le beszélgetni a kétpéniszű férfival.

Éppen egy éve már, hogy először hallatott magáról a kétpéniszű férfi. A magát csak Double Dick Dude-nak becéző illető akkor a Reddit nevű oldalon vállalta fel magát teljes valójában, 2014 karácsonyán pedig már bárki a fa alá tehette Dupla Pénisz elektronikus könyvváltozatát ajándék gyanánt.

Forrás: Thinkstock

A 25 éves, magát biszexuálisnak valló férfi a People magazinnal ült le nemrég egy beszélgetés erejéig, ahol mi másról is esett volna szó, mint arról, hogy mégis milyen az élet két férfiassággal a lába között.

Miket kérdeztek tőle?

Többek között ezek érdekelték a Reddit-felhasználókat: Azonos méretűek? Igen, mindkettő 25 cm. Mindkettő működik? Igen, egymástól teljesen függetlenül. Elmondja-e az aktuális párjának? Nem, csak ha már a szexre kerül sor. A férfiakat vagy a nőket szereti? Mindkettőt, az utolsó komoly kapcsolata egy férfi-nő párral volt.

Kétpéniszű férfi - létezik vagy átverés?

Double Dick a People magazin által megkérdezett orvos szakértő szerint egy ritka genetikai betegéggel, úgynevezett diphalliával született, amely 5 millióból egy embernél fordul elő – a témáról ide kattintva olvashatsz bővebben az Origón.
Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.