Így változott meg Szekeres Adrienn és kislánya élete

Forrás: www.szekeresadrien.hu -
énekesek Szekeres Adrienn napidoktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Néhány évvel ezelőtt észrevettem, hogy a kislányom egyre többször betegszik meg: hiába tűnik erősnek és egészségesnek, mégis egy tavasz alatt ötször kellett antibiotikumot szednie az állandó felsőlégúti megbetegedések miatt" - kezdte történetét az énekesnő. "Emiatt nagyon megijedtem, hiszen a sok antibiotikum nem tesz jót a szervezetnek, pláne egy kisgyereknél."

"A Gondolkodj Egészségesen! program keretében beszélgettem egy hölggyel, aki ajánlotta, hogy vigyem el immunológushoz. A vérvizsgálat eredményét épp a kislányom születésnapján tudtuk meg: kimutatták, hogy erős tejfehérje-allergiája van" - mesélte Adrienn.

Forrás: www.szekeresadrien.hu

A Napidoktor.hu cikkéből kiderül, hogy ebben az esetben a szervezet nem tudja feldolgozni az ételekben található tejfehérjét. Ennek a tünete a közhiedelemmel ellentétben nem a hasfájás, hanem az immunrendszer gyengülése, hiszen mivel nem tudja feldolgozni a tejfehérjét, megpróbál védekezni ellene.

"Azonnal utánaolvastam a dolognak, mert nem elégedtem meg azzal, hogy a tüneteket kezeljük, vagyis hogy elhagyjuk a tejfehérjét tartalmazó ételeket, hanem megoldást szerettem volna találni a problémára. Mindenhol azt írták, hogy az étrendváltás a legbiztosabb módszer erre, és a leírtak alapján a paleo illeszkedett legjobban ehhez az életmódhoz" - nyilatkozta az énekesnő.

Hogy végül milyen étrendet alakított ki kislányának Szekeres Adrienn, és ez hogyan változtatta meg az életüket, kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.