Végletekig hajszolja magát Lilu – veszélyben a műsorvezető egészsége

Forrás: Facebook/Lilu -
betegség gyomor fogyás Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Lilu nem egy speciális diéta miatt fogyott le, hanem állandó gyomorfájással küzd, ezért szaladtak le róla a kilók és lett olyan az alakja, mint egy balerinának.

Ahogy a Life.hu is megírta, Lilu már régebben is küzdött rosszulléttel és 2013-ban az X-Faktor élő adása után majdnem elájult. A műsorvezető ismét túlhajtotta magát és ennek egészségügyi következménye lett. Lilu orvosról orvosra jár, hogy kiderüljön, mi okozza az állandó problémákat – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Lilu

„Öt hónapja kezdődött, de eleinte nem foglalkoztam vele komolyan, csak azt éreztem, hogy egy gombóc van a torkomban. Rettenetesen fáradtnak, gyengének érzem magam, ráadásul vérszegény is vagyok. Számtalan kivizsgáláson voltam már, többször megnézték a vérképem. Voltam gégésznél, belgyógyászaton és ultrahangon is. Minden leletem negatív. Rengeteget dolgoztam az elmúlt hónapokban: harmincöt napot egyszerre forgattam le a Celeb vagyokban, aztán jött a ValóVilág. Gyakran éjfélig vagyok a stúdióban, majd utána kiautózom Szentendréig, és szinte beesem az ágyba. Átlagosan négy órát alszom, ami – valljuk be – nagyon kevés. Mindent megpróbálok azonban megtenni, hogy leküzdjem ezt az állapotot" – magyarázta a műsorvezetőnő, aki azt sem tagadja, családi életét is veszélyezteti ez az időszak.

„Mindenkinek vannak problémái, nehéz időszak ez most számomra" – fogalmazott szűkszavúan Lilu, aki egy hét pihenőt kért csatornájától a testi-lelki feltöltődésre, így ezen a héten Istenes Bence helyettesíti.

Drága és menő cuccokat visel Bódi Csabi nejehttp://www.life.hu/bulvar/20150112-draga-es-meno-cuccokat-visel-bodi-csabi-neje.htmlBódi Csaba a tenyerén hordozza a feleségét, Ginát. A kétgyermekes fiatal nő dekoratív jelenség, ehhez még az is hozzájön, hogy a legutolsó divat szerint öltözködik. Csabinak, hogy teljesítse asszonykája igényeit, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. TV + Bulvár--Dobó Katára újra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/bulvar/20150113-dobo-kata-szerelmes-anger-zsoltba.htmlA gyönyörű színésznő csak novemberben szakított kislánya, Szofi édesapjával, és íme, újra szerelemes - írja a Blikk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Maci feladta a játékot, még hetekig kórházban maradhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-rossz-hir-vv-macinak-meg-hetekig-korhazban-marad.htmlKorábban, még az alekoszos időkben az akkori széria Laci nevű játékosa hagyta el a villát, egészségügyi panaszai miatt. Sajnos Maci orvosai is rossz hírt közöltek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.