Még jó ideig kezelésre szorul Kozso - A kíváncsi szemek elől utazott Amerikába?

Forrás: Facebook/Ámokfutók -
rehabilitáció agyi ödéma USA Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai luxusházában lábadozik Kozsó. Az énekes egyelőre még beszéd- és mozgászavarokkal küzd, de ő és barátnője, Keira is hisz benne, hogy hamarosan teljesen felépül. 

Ahogy már írtunk róla, Amerikában gyógyítják tovább Kozsót. A zenész pár hónapja agyműtéten esett át, majd agyvérzést kapott, lebénult, ráadásul látványosan le is fogyott.

Kozso és Keira Amerikában Forrás: Facebook/Ámokfutók

Várkonyi Attila, dj., Kozso barátja azonban aggódik, nem érti, mi vihette rá Kozsóékat, hogy a sikeres itthoni rehabilitációt félbehagyva Amerikába utazzanak. Attila arról is beszélt a Storynak, hogy hogy már Magyarországon rengeteget javult Kozso állapota. " Beszéde ugyan még még kásás volt, de értettem minden szavát, és a mozgása is rendezettebnek tűnt" - nyilatkozta. "Az agyi ödéma és az agy fél oldalát terhelő vér még nem szívódott fel teljesen, de bízunk benne, hogy hamarosan ez is megtörténik, és akkor jöhet a teljes felépülés" - nyilatkozta még az utazásuk előtt Keira, aki arról is beszélt, Kozsót megviseli, hogy elesettnek látják a rajongói, így az is benne van a pakliban, hogy a kíváncsi szemek elől utaztak Amerikába, ahol a zenész luxusotthonában lábadozhat.

2040-re dohánymentessé válhat a világhttp://www.life.hu/drlife/20150314-2040-re-dohanymentesse-valhat-a-vilag-nem-lesz-cigaretta.htmlVilágszerte véget vetne a dohányzás okozta halálozásoknak egy nemzetközi szakértői csoport: azt szeretnék, ha 2040-re "dohánymentessé" válna a világ.Dr. Life--Kés alá fekszik Sarka Kata - Szemműtéten töri a fejéthttp://www.life.hu/drlife/20150314-sarka-kata-rovidlato-megmuttetne-a-szemet.htmlKata nem szépészeti beavatkozáson töri a fejét, hanem éleslátását reméli visszanyerni a művi beavatkozással. Dr. Life--Először hajtottak végre sikeres péniszátültetést - Az egyik legnagyobb kihívást a donor megtalálása jelentettehttp://www.life.hu/drlife/20150314-eloszor-hajtottak-vegre-sikeres-peniszatultetest-stellenbosch-egyetem-es-a-fokvarosi-tygerberg.htmlA Stellenbosch Egyetem közleménye szerint az egyetem és a fokvárosi Tygerberg kórház együttműködésében tavaly december 11-én kilencórás műtét során halott donortól származó hímtagot ültettek át egy 21 éves férfira, aki három évvel korábban egy elfuserált körülmetélési rítus következtében veszítette el nemi szervét.Dr. LifeThinkstockLassan véget ér az influenzajárvány - Egyre kevesebb a beteghttp://www.life.hu/drlife/20150311-lassan-veget-er-az-influenzajarvany-egyre-kevesebb-a-beteg.htmlJó hír: az elmúlt héten országosan 40 százalékkal csökkent az influenzás panaszokkal orvoshoz fordulók száma. Ha te még nem betegedtél meg, jó eséllyel megúszhatod, hogy elkapd. Dr. LifeThinkstockMegsérült Johnny Depp - Operálni kell a színészthttp://www.life.hu/drlife/20150311-megserult-johnny-depp-a-szinesz-a-karib-tenger-kalozait-forgatja.htmlVissza kellett térnie az Egyesült Államokba Johnny Deppnek. A színész éppen a Karib-tenger kalózainak következő epizódját forgatja Ausztráliában, ám most egy ideig pihennie kell. Dr. LifeOrigoKivizsgáltatja magát Danics Dórahttp://www.life.hu/drlife/20150310-danics-dora-xfaktor-gyoztes-italaba-partidrogot-tettek-az-enekesno-vervetelre-megy.htmlDanics Dóra a minap a Facebookján osztotta meg, hogy mennyire pórul járt egy éjszakai szórakozóhelyen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.