Borzalmasan leitta magát: a sürgősségire kellett szállítani a szép sorozatszínésznőt

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli -
Szulejmán (sorozat) Meryem Uzerli Ozen Güven
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szulejmán sorozat sztárja, Meryem Uzerli csúnyán felöntött a garatra: kórházba kellett szállítani.

Jelenleg Szerbiában forgat a népszerű sorozat, a Szulejmán szépséges színésznője, Meryem Uzerli. Elkísérte őt a párja is, a sorozatban a pasát játszó Ozen Güven is. Azonban, mint azt a Bors hírül adta, a minap nem várt baleset érte, amikor megpróbált belekóstolni a belgrádi éjszakai életbe, így végül a sürgősségin kötött ki a gyermekét egyedül nevelő színésznő.

Forrás: Instagram/Meryem Uzerli

"Güvennel és néhány stábtaggal először megvacsorázott egy étteremben, majd felkereste a Sejk and Sejket. Éjféltájban érkeztek, és hajnali négyig maradtak" - nyilatkozta a Kurirnak egy szemtanú, aki arról is beszámolt, hogy Meryem még meg is kérte a hely menedzserét, ne engedjen be fotósokat.
"Egész éjszaka pezsgőzött, majd vodkát ivott. Nagyon jól érezte magát Güvennel, és a rajongókkal is boldogan fényképezkedett. A hajnali órákban azonban egyszer csak megszédült. Azt hitte, a friss levegő jót tesz majd neki, de mivel egyre rosszabbul lett, bevitték a sürgősségire" - nyilatkozta a bennfentes.

Az orvosok megállapították: nincs nagy baj, mindössze túl sokat ivott a színésznő. Végül egy vitaminos infúzióval sikerült helyrehozni a színésznőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.