Lindsay Lohan hűtés sportoló eljárás bikini kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő -110 Celsius-fokon egy szál bikiniben hűtötte le magát. 

Egy sportolók számára kifejlesztett terápiát próbált ki Lindsay Lohan, aki bevallotta, hogy családra és gyerekekre vágyik. Az alkoholfüggő híresség hétfőn tesztelte az eljárást, amelynek alapvető célja a sportolók testének gyors regenerációja, de sokan a fiatalság titkát látják benne.

Forrás: Instagram/ Lindsay Lohan

A színésznő ráadásul egy szál bikiniben merészkedett be a -110 fokos, fagyos szobába. A képek tanúsága szerint egyébként élvezte a kezelést a celebnő.

Forrás: Instagram/ Lindsay Lohan

A legújabb őrület: gyógyulj mínusz 130 Celsius fokon!

Nagy-Britanniában egyre népszerűbbé válik az úgynevezett krioterápiás kezelés. Az erre a célra szolgáló helyiségben fogvacogtató -130 Celsius-fok van, míg a Földön valaha mért legnagyobb hideg mínusz 89 fok. Valóban olyan jó hatásai vannak a kezelésnek, mint azt hívői állítják? Olvasd el a Life.hu cikkét!
Csoda történt! Lefagyasztott petefészekből született egészséges kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150612-gyermekkorban-lefagyasztott-petefeszekbol-szuletett-egeszseges-fiucsecsemo.htmlBelgiumban egy nő a világon elsőként adott életet egy babának úgy, hogy olyan transzplantált petefészekszövetet használtak fel az orvosok, amelyet még az anya gyermekkorában fagyasztottak le. De hogyan lehetséges mindez?Dr. LifeThinkstockVeszélyes! Mellrákot kaphatnak az elhízott férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20150615-mellrakot-kaphatnak-az-elhizott-ferfiak.htmlMeglepő és ijesztő következtetésre jutottak a Leeds-i Egyetem kutatói: összefüggés lehet az elhízás és a férfiak mellrákja között. Dr. LifeThinkstockSokan lettek rosszul a kánikulától vasárnaphttp://www.life.hu/drlife/20150615-sokan-lettek-rosszul-a-kanikulatol.htmlA nagy hőség miatt vizet osztottak a pályaudvaroknál, a strandok is megteltek, és az utakat is folyamatosan locsolták vasárnap. Mégis többen rosszul lettek.Dr. LifeThinkstockÉletmentő műtét vár a magyar hírességre - Megírta a végrendeletéthttp://www.life.hu/drlife/20150615-eletmento-mutet-var-a-magyar-hiressegre-terry-blackre-pacemakert-kap.htmlAkár bele is halhat a beavatkozásba Terry Black. A súlyos beteg előadóművész bízik benne, hogy az orvosok megmentik az életét.Dr. Life--Hazaviszi családja Bobbi Kristina Brownt - meghalni?http://www.life.hu/drlife/20150615-bobbi-kristina-brown-hazakerul-hogy-csaladi-korben-es-nyugalomban-halhasson-meg.htmlWhitney Houston és Bobby Brown közös lánya január óta kómában fekszik, a családja pedig azt szeretné, ha végre hazakerülne, hogy „otthon, nyugalomban halhasson meg."Dr. Life--Csontsoványra fogyott az egykori villalakóhttp://www.life.hu/drlife/20150614-vv-kinga-nagyon-lefogyott.htmlA Való Világ egykori szőke játékosa, Kinga nagyon megváltozott.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.