Céline Dion férje az életéért küzd

Forrás: AFP/John Shearer -
betegség házasság Céline Dion énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó hírek érkeztek a világhírű énekes férjének állapotáról, akinél tavaly gégerákot diagnosztizáltak.

René Angélil 26 évvel idősebb a gyönyörű énekesnőnél, és már 21 éve házasok. A 73 éves férfit 2013-ban másodszorra diagnosztizálták rákkal, és azóta nem javult az állapota – írja a Global News. A kanadai énekesnő nemrég azt nyilatkozta, hogy férje az életéért küzd a kórházban, sőt, egy három hónappal ezelőtti műtéti beavatkozás miatt már beszélni sem tud.

Forrás: AFP/John Shearer

Céline elmesélte, hogy férjének az a kívánsága a halála előtt, hogy újra láthassa feleségét a színpadon tündökölni. A sztár tavaly lemondta minden fellépését, hogy minél több időt tölthessen a haldokló férjével. Márciusban azonban azt nyilatkozta, újra énekelni akar, ahogy a férfi kérte tőle.

100 év után ismét női arckép kerül a bankjegyekrehttp://www.life.hu/news/20150618-100-ev-utan-ismet-noi-arckep-kerul-az-amerikai-bankjegyekre.htmlAz amerikai kincstár döntött: több évtized után először egy hölgy portréja fog szerepelni a 10 dolláros bankjegyeken.News--Öngyilkos lett egy 17 éves lány, mert kövérnek csúfoltákhttp://www.life.hu/news/20150618-egy-17-eves-lany-ongyilkos-lett-mert-kovernek-cikiztek.htmlA fiatal lány súlyos problémákkal küzdött, és hiába kapott orvosi segítséget, végül öngyilkos lett.News--Interjú közben sírta el magát Céline Dionhttp://www.life.hu/drlife/20150325-celine-dion-torokrakkal-kuzdo-ferjenek-allapotarol-es-apolasarol-vallott-amikor-konnyekben-tort-ki.htmlAz énekesnő az ABC Newsnak adott interjújában vallott a rákkal küzdő férje állapotáról és ápolásáról.Dr. Life--Gyerek és karrier? - Íme 2015 legsikeresebb anyukáihttp://www.life.hu/csalad/20150617-5-sikeres-no-akik-karrier-mellett-gyermeket-is-vallaltak.htmlKarrier vagy család? Ez a kérdés, (sajnos) még manapság is nagy dilemmát tud okozni a nőknek - a köztudatban ugyanis makacsul tartja magát az a vélekedés, hogy a kettő együtt nem, vagy csak nagy lemondások árán működik. A karrierre vágyó anyukák helyzetén az sem sokat javít, hogy a munka világába való visszatérés kismamaként igen embert próbáló feladat - főleg kishazánkban. CsaládOrigoTörőcsik Mari rosszul lett Pécsett – Orvosa az életéért aggódotthttp://www.life.hu/drlife/20150611-torocsik-mari-a-nemzeti-szinhaz-szinesznoje-rosszul-lett-a-poszton.htmlA vihar nagyon megviselte a színésznőt, aki a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón lett rosszul, orvosa nem engedte színpadra lépni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huSokkoló! Először mutatkozott agyvérzése óta a hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/drlife/20150608-tim-curry-hollywoodi-szinesz-los-angelesben-a-2015-tony-dijatadon-vett-reszt-agyverzese-ota.htmlSzombat este Los Angelesben tartották az idei Tony-díjátadót, ahol a három évvel ezelőtt agyvérzést kapott Tim Curry is részt vett. A rajongók rá sem ismertek, az egykor oly népszerű színészre.Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.