Jóban Rosszban baleset Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban stábja mindenben segíti Pikali Gerdát, hogy a színésznő minél többet lehessen a súlyos balesetet szenvedett párja, Rékasi Károly mellett. 

"A sorozatnak egy hónapos előnye van, Gerda állandó szereplő a képernyőn, de most nem forgat olyan sokat. A heti beosztások összeállításánál mindig figyelembe vesszük a színészek egyéb színházi vagy szinkronmunkáit is. Alkalmazkodunk egymáshoz, hogy ne legyen fennakadás. Gerda is úgy jön forgatni, ahogy neki a legkényelmesebb"mondták el a TV2 sajtóosztályán a Borsnak.

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

A napilap úgy tudja "Gerda azt is jelezte a stáb felé: szeptemberig ha mód van rá, helyezzék háttérbe a karakterét, hogy minden idejét Karcsi mellett tölthesse és segítse őt a minél gyorsabb felépülésben".

Kollégái sem látogathatják Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20150714-kollegai-sem-latogathatjak-rekasi-karolyt-a-baratok-kozt-sztarjat-motorbalesete-utan.htmlCsupán közeli hozzátartozói látogathatják a kórházban Rékasi Károlyt. Szerelme, Pikali Gerda, volt felesége Détár Enikő és a gyerekeik természetesen amennyi időt csak tudnak, a színész mellett töltenek. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huMentőt hívott feleségének Damu Roland - "Most megint az lesz, hogy Damu agresszív vadállat"http://www.life.hu/drlife/20150702-mentot-hivott-felesegenek-damu-roland.htmlA pánikba esett színésznek többször is tárcsáznia kellett a számot. Dr. Life--Könnyek között adott interjút egészségi állapotáról Kozsohttp://www.life.hu/drlife/20150630-konnyek-kozott-adott-interjut-egeszsegi-allapotarol-kozso.htmlAz agyműtéten és az azt követő hosszas rehabilitáción átesett Kozso lassan újra a régi. Az énekes sokszor elcsukló hangon, a TV2 Aktívjában az operáció óta most először beszélt arról, hogy párja adott erőt neki élete legnehezebb időszakában.Dr. Life--Megszólalt a Rékasi Károllyal ütköző autó sofőrje - "Hatalmas erővel csattant az autómba, a kocsit trélerrel kellett elszállíttatnom"http://www.life.hu/drlife/20150701-megszolalt-a-rekasi-karollyal-utkozo-auto-soforje.htmlAhogy a Life.hu is megírta, kedden délután súlyos baleset érte Rékasi Károlyt. A színészt azonnal a Honvéd Kórház sürgősségi osztályára szállították. A család kérésére sem az RTL Klub sajtóosztálya, sem az egészségügyi intézmény nem ad ki bővebb információt Rékasi állapotáról. A színésszel ütköző autó sofőrje azonban megszólalt, elmondta, ő miképp élte meg a csattanást. Dr. Life--Ismét kórházba került Kozsóhttp://www.life.hu/drlife/20150610-kozso-korhazba-kerult.htmlNéhány nappal ezelőtt már a közönség elé állt az énekes, ám egy felzaklató telefonhívás ismét kórházba juttatta. Dr. Life--Engedélyezték egy két oldalra lebénult beteg "halálba segítését"http://www.life.hu/drlife/20150606-engedelyeztek-egy-ket-oldalra-lebenult-beteg-halalba-segiteset.htmlAz Emberi Jogok Európai Bírósága pénteken kihirdetett másodfokú, vagyis immár jogerős ítéletében engedélyezte, hogy "a halálba segítsék" a kétoldali végtagbénulásos francia Vincent Lambertet - adta hírül az MTI. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.