Rosszindulatú daganatot találtak Nagy György gyomrában

Forrás: Wikipédia -
MTVA betegség gyomor műtét Nagy György rosszindulatú daganat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV legendás műsorvezetője legyőzte a halálos kórt. A gyomrát ugyan el kellett távolítani, de állítja: jól érzi magát. 

Nagy Györgynek 14 centis rosszindulatú daganatot találtak a gyomrában, amit azonnal megműtöttek, ám az elváltozással együtt a gyomrát is eltávolították – írja a Story.

Forrás: Wikipédia

„Ha viccelődni szeretnék, az mondom, remekül érzem magam, mert soha nem vagyok éhes, soha nem korog a gyomrom. Ha komolyan akarok válaszolni, mindent ugyanúgy csinálok, mint a műtétem előtt. Csupán az étkezésemen kellett változtatnom. Szinte folyamatosan eszem, mert egy fél kiflinél nem ehetek többet egyszerre" – magyarázta György.

Czeizel Endrének a DNS-ét is eltemetikhttp://www.life.hu/drlife/20150812-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszornak-a-hamvai-melle-temetik-a-dnset.htmlAz orvosprofesszor különleges kívánsága az volt, hogy hamvai mellé temessék a DNS mintáját, hiszen ki tudja, mit hoz a jövő tudománya.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huÉletveszélyben volt Falusi Mariannhttp://www.life.hu/drlife/20150810-falusi-mariann-a-pa-do-do-egyuttes-enekese-eletveszelyben-volt-szuletesekor-ezert-nem-akart.htmlAz énekesnő nemrég azon morfondírozott, vajon ő miért nem vállalt gyermeket, és arra jött rá, lehet, hogy a születéskor átélt trauma az oka.Dr. Life--Bódi Margó agyi infarktust kapotthttp://www.life.hu/drlife/20150806-bodi-margonak-enekesnonek-bodi-guszti-felesegenek-elete-hajszalon-mult-egy-agyi-infarktus-miatt.htmlA Bódi család egészségfronton megszenvedte az elmúlt időszakot. Bódi Guszti felesége agyi infarktust kapott, ami majdnem az életébe került. Dr. LifeOrigoA balosok szeretnek inni, félénkek, és másképp hallanak: ma van a balkezesség világnapja!http://www.life.hu/drlife/20150807-balkezesseg-jobkezesseg-siker-muvesz-diszlexia-vilagnap.htmlAugusztus 13-a a balkezesek világnapja. Míg a társadalmi normák egészen a 20. század közepéig megkívánták a balkezesektől azt, hogy „szokjanak át” a másik kezükre, addigra ma már teljesen elfogadottá vált, ha valaki más kézzel ír, mint a világ legnagyobb része. Dr. LifeThinkstockHazaszállították Kazanyból Gyurta Dániel edzőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150810-hazaszallitottak-gyurta-daniel-edzojet-szeles-sandort-aki-kazanyban-kerult-korhazba.htmlVasárnap este Budapestre szállították Gyurta Dániel edzőjét, Széles Sándort, akit a kazanyi vizes világbajnokság alatt kellett kórházba vinni.Dr. Life--Sokkoló! Elveszítheti hangját Lee Ryan, a Blue énekesehttp://www.life.hu/drlife/20150810-a-blue-egyuttes-egykori-enekese-lee-ryan-elveszitheti-a-hangjat-egy-ciszta-miatt.htmlSúlyos következményekkel járhat, ha nem műtik meg az ismert énekest, a Blue együttes tagját, Lee Ryant, akinek egy ciszta van a torkában. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.