A lelkünkből fakad a szépségünk: smink nélkül kampányolnak a sztárok

Forrás: Facebook/Illés Fanni -
fotózás napidoktor smink Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségünk belülről fakad: ezen elv apropóján készített fotósorozatot Éder Krisztián három magyar hírességről. A képekhez Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni natúr sminkben állt modellt, hogy a valódi, természetes szépség mellett kampányoljanak. 

Az elmúlt években egyre több hazai sztár vállalja fel retusálás nélkül készült, apróbb bőrhibákat is felfedő fotóit a saját közösségi oldalain, az azonban, hogy egy kozmetikai cég így kampányoljon, korántsem megszokott. Éder Krisztián egy őszi szépségkampány fotózásán ezúttal három különböző karakterű, ám a maga szakmájában rendkívül sikeres és elismert hírességet kapott lencsevégre natúr sminkben, akik gyakran állnak a kamerák kereszttüzében.

Forrás: Facebook/Illés Fanni

Smink helyett medence

Illés Fanni paralimpikon napjait az olimpiára való készülés tölti ki, így nem sok ideje marad a szépkezésre. „Sosem voltam a sok smink híve, ezért kifejezetten örülök a kozmetikai termékcsalád kampányának, amely a természetes szépségre épít.

Mivel lábak nélkül és hét ujjal születtem, sokáig azt gondoltam, egy életre el van rontva a szépségem,

a lelkem mélyén azonban mindig is kíváncsi voltam rá, lesz-e majd olyan ember, aki meglátja a bennem rejlő értékeket” – árulta el Illés Fanni aki nem csak paralimpikon, de a Miss Colours Kerekesszékes szépségverseny szépségkirálynője is.

Arról, hogy a fotózás milyen kampányhoz készült, valamint miként vélekedett a másik két résztvevő önmaga szépségéről, elolvashatja a Napidoktor.hu oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.