Ördög Nóra pszichológushoz fordult: Élete legnehezebb időszakáról vallott

pszichológus Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes anyuka, Ördög Nóra rájött, pszichológushoz kell fordulnia problémáival. Nem először mesélt erről.

Élete legnehezebb időszakáról beszélt Ördög Nóra a TV2 kameráinak. Két sikertelen lombik és hosszú várakozás után tudott csak teherbe esni a műsorvezető. Hamarosan megjelenő könyvében tanácsokat ad majd meddő pároknak. Ördög Nóra elárulta, mikor azt hitte, meddő, pszichológushoz is fordult, mert szerinte lelki oka is lehet a meddőségnek.

"A második sikertelen lombik után úgy éreztem, hogy kell ilyen típusú kapaszkodó is. És nekem azért ott voltak komoly felismeréseim" - árulta el az Aktív című műsorban.

Elképesztő! Több mint hatvanezer százéves él Japánbanhttp://www.life.hu/drlife/20150911-tobb-mint-hatvanezer-szazeves-el-japanban.htmlA "százévesek klubja" évről évre bővül Japánban: idén már több mint hatvanezer százéves vagy annál idősebb ember él az országban. Dr. Life--Elképesztő! Mindennap 2014. október 15-re ébred egy fiatal nőhttp://www.life.hu/drlife/20150911-az-otven-elso-randi-sztorijat-eli-at-minden-nap-egy-fiatal-no.htmlAki ismeri az 50 első randi című filmet, annak nem kell bemutatnunk a sztorit. A filmben lejátszódó jelenetek azonban most a valóságban is megtörténnek.Dr. LifeThinkstockKórházba került VV Dóri, a Való Világ 7 szőkeségehttp://www.life.hu/drlife/20150911-korhazba-kerult-vv-dori.htmlA Való Világ 7 szőkesége, VV Dóri kórházba került. Kiszáradt, otthon kell pihennie.Dr. Life--Mellnek kinéző óriási tumor nőtt egy nő hátára - SOKKOLÓ FOTÓhttp://www.life.hu/drlife/20150910-mellnek-kinezo-oriasi-tumor-nott-egy-no-hatara.htmlNői mell méretű tumor nőtt egy asszony hátára. Több, mint 10 évig nem fordult orvoshoz a legalább D-kosaras problémával.Dr. LifeThinkstockÖrdög Nóra megdöbbentő vallomása: Szinte alig alszik a műsorvezető http://www.life.hu/drlife/20150910-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-ot-oras-alvas-utan-is-porog.htmlA kétgyermekes édesanyának, aki az ország egyik legsikeresebb műsorvezetője, kevés ideje jut a pihenésre.Dr. Life--Elütötték Hajdú Millát - Szerencsére már jól vanhttp://www.life.hu/drlife/20150910-kocsi-ele-szaladt-sarka-kata-kutyaja-hajdu-milla.htmlNagyon megijedt a Hajdú-család. Kis kedvencük, Hajdú Milla, az uszkár balesetet szenvedett, de szerencsésen megúszta.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.