Családi tragédia állhat Cheryl Fernandez-Versini drámai fogyásának hátterében

Forrás: AFP/Bertrand Langlois -
fogyás Cheryl Fernandez-Versini sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A régen formás, nőies Cheryl Fernandez-Versinire mostanság rá sem lehet ismerni. A hónapok óta tartó találgatások után most végre kiderülhet a sokkoló fogyás oka. 

Amikor megjelent a júliusi X-Factorban, fél Anglia felhördült Cheryl Fernandez-Versini láttán - az énekesnő ugyanis iszonyatosan lefogyott, a róla készült fotót itt megnézheted. A The Sun magazin szerint most már ennek az oka is megvan: súlyos családi problémák állhatnak a háttérben.

Májusban még látszólag minden rendben volt. Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Valószínűleg ennek is tudható be, hogy a 32 éves sztár rendszeresen ingázik észak-londoni lakhelye és a családja newcastle-i otthona között. Egy bennfenntes szerint súlyos dolgok történtek az énekesnő otthonában, ám ő ezekről mélyen hallgat, eszébe sincs a nyilvánosság elé állni. Persze a dologra hamar fény derülhet, hiszen Cheryl fogyása aggodaloma ad okot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.