Tragédia! Amputálni kellett a vidámparki balesetet szenvedett versenytáncos lány lábát

Alton Towers baleset táncoslány tragédia Vidámpark láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Balch is egyike volt azoknak, akik júniusban szörnyű balesetet szenvedtek az Alton Towers vidámpark Guinness-rekorder hullámvasútján, miután két kocsija összeütközött. A 20 éves lány először adott interjút a tragédia óta.

Éveken át versenyszerűen táncolt a 20 éves Victoria Balch, aki az Alton Towers vidámparkban történt hullámvasút-baleset következtében térdtől lefelé elveszítette a jobb lábát.

Forrás: BBC

Victoria nem tudja megmondani, ezután mi történt, mert elveszítette az eszméletét. Arra viszont tisztán emlékszik, hogy amikor magához tért, ömlött a vér a lábából, és az első gondolata az volt, hogy meg fog halni. Victoria, akinek halasztania kellett az egyetemen, azóta hat műtéten esett át, és minden erejével a felépülésre koncentrál.

Victorián kívül még hárman sérültek meg súlyosan a tragédiában, egy másik fiatal lány lábát szintén amputálni kellett.

5 sokkoló halálos baleset, amelyek vidámparkokban történtek

Vidámparkba szórakozni megyünk, és amikor belépünk a kapun, nem gondoljuk, hogy ez a kikapcsolódás akár végzetes is lehet. A Life.hu itt gyűjtötte össze azt az 5 borzalmas halálesetet, amelyek vidámparkokban történtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.