„Pedofil vagyok, de nem szörnyeteg" – Nyilvános blogot indított életéről egy pedofil

blog pedofil írás erkölcs nyilvános pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Todd Nickerson írásaival azt szeretné elérni, hogy az emberek megtanulják elfogadni az olyan embereket, mint ő, és felhívja a figyelmet a szexuális irányultságok különbözőségére.

Megosztó blogot indított a Salon.com oldalán Todd Nickerson, aki saját magát „erkölcsös pedofilnak" írja le.

Forrás: Thinkstock

(Forrás: Daily Mail)

Molesztálásért jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatójáthttp://www.life.hu/news/20150914-feljelentettek-egy-vas-megyei-iskola-igazgatojat-molesztalasert.htmlGyerekek zaklatása miatt jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatóját. NewsThinkstockFacebookon keresztül zaklatta a kislányt a pedofilhttp://www.life.hu/news/20150918-a-20-eves-liam-maher-facebookon-kersztul-zaklatott-egy-12-eves-kislanyt.htmlA 20 éves Liam Maher arra kérte a 12 éves lányt, hogy mutassa meg melleit, és maszturbáljon előtte a webkamerán keresztül. Hála az édesanya közbenjárásának, a hatóságok elkapták a zaklatót.News--Így vágott vissza 2 lány az őket molesztáló férfiaknakhttp://www.life.hu/news/20150803-2-lany-osszeverekedett-es-visszavagott-az-oket-molesztalo-es-banto-ferfiaknak-egy-indiai-buszon.htmlAz egész világot bejárta Pooja és Aarti Kumar videója, amelyen 3 férfit hagytak helyben alaposan, miután azok molesztálták őket a buszon.NewsThinkstockNem kerül börtönbe a pedofil, aki hét évig molesztált egy fiúthttp://www.life.hu/news/20150807-nem-kerul-bortonbe-a-het-gyereket-megeroszakolo-pedofil.htmlDerek Butt, a nyugdíjas férfi 2006 és 2013 között rendszeresen molesztált egy iskolás fiút. Nem kerül börtönbe, mert demenciás.News--Milliárdokkal hallgattatta el áldozatait a gyermekmolesztáló Michael Jackson?http://www.life.hu/news/20150407-michael-jackson-milliardokkal-hallgattatta-el-aldozatait-akiket-fiatal-korukban-molesztalt.htmlTovább folytatódik a világhírű popsztár ügye: a Page Six szerint összesen 200 millió dollár „hallgatási díjat" fizetett a világsztár azoknak a gyerekeknek és családjuknak, akiket állítólag szexuálisan zaklatott.News--Pedofilnak tartják az iskolás lányát szoptató anyáthttp://www.life.hu/csalad/20150803-pedofilnak-tartjak-az-iskolas-lanyat-szoptato-anyat.htmlJó anyukának tartja magát Maha Al Musa, aki rengeteg támadást kapott, amiért még mindig szoptatja iskolás gyerekét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.