Súlyos betegségben szenved Lagzi Lajcsi előzetesben lévő felesége?

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség feleség tüdő Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, hogy a 49 éves asszony egy súlyos légzőszervi betegségben szenved, és erről hivatalos diagnózisa, orvosi leletei is vannak.

Boglárka, Galambos Lajos felesége Fotó: Szabó Gábor - Origo

A bulvárlap szerint a csütörtöki tárgyaláson azért nem hivatkoztak még erre, mert a betegségről szóló iratok még nem érkeztek meg. Ezek beadását viszont a napokban pótolni szeretnék, ezután pedig Boglárka ügyvédje kéri majd, hogy az előzetes letartóztatást azonnal szüntessék meg, és engedjék, hogy szabadlábon, legrosszabb esetben házi őrizetben védekezzen a meggyanúsított családanya, akinél nagyjából kilenc hónapja diagnosztizálták a betegséget.

A legnagyobb probléma az, hogy az ilyen jellegű betegségeknél a stressz a legrosszabb, ami történhet a beteggel, abból pedig most kijut bőven Bogi­nak. A tudat, hogy gyermekei és férje nélkül, vadidegen bűnözőkkel, rácsok mögött kell töltenie akár egy percet is, mélységesen összetörte. Komolyan aggódunk érte” – írja a napilap egy családtagra hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.