Klapka György: Mary Zsuzsinak meg kellett halnia, hogy fia végleg letegye a drogokat

ital Klapka György drog Mary Zsuzsi függőség túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György szerint Mary Zsuzsa halála kellett ahhoz, hogy fia, Dennis túlélhesse kábítószer függőségét és leszokjon a drogról.

Mary Zsuzsi és Klapka György közös fiával, Dennisszel régebben sok probléma volt. Kábítószer-túladagolásban kis híján meghalt Németországban, ezután édesanyja Magyarországra hozta, de a drogozást és az ivást itthon is folytatta. A fiatalembernek először egy szerelem segített kilábalni, majd az édesapja szerint Mary Zsuzsi halálával végképp lezárult ez a korszak az életében – írja a Kiskegyed.

Forrás: MTI/Mészáros János

„Miután Zsuzsi meghalt, Dennisnek nem volt többé kivel innia, nem volt, aki kifizesse a kábítószerét. Tulajdonképpen – bármennyire is megbotránkoznak ezen esetleg egyesek – azt kell mondanom, az anyja halálával tudott a fiam végérvényesen jó útra térni. A mostani feleségemnek, Marinak mindig is Dennis volt a kedvence, és a fiam is nagyon szereti őt. Ez a mély szeretet, a rengeteg beszélgetés is segített abban, hogy Dennis már hosszú évek óta tiszta. Hozzánk költözött, itt lakik velünk. Három nyelven beszél, és megbecsült munkatársa egy számítástechnikával foglalkozó nemzetközi cégnek. Nagyon büszke vagyok rá, hogy volt ereje visszafordulni a pokol kapujából. Már csak egy bajom van vele: én ebben a korban állandóan csajoztam, a fiam meg egyáltalán nem…” – meséli Klapka György.

Fotó: Nagy Attila [origo]

Dennis kilábalása után már teljes jogú örököse édesapja vagyonának. „Nagy boldogság az nekem, hogy a fiamat újra egészséges, a munkájának élő férfinak láthatom. Igaz, amikor a legtöbb gond volt vele, akkor sem tagadtam ki az örökségből. Viszont a végakaratom szerint egy gondnok lett volna mellette, aki ügyel arra, hogy ne verhesse el azt. Egy alkoholista, kábítószeres ember ugyanis ezt teszi. Ám ez ma már szerencsére a múlt.”

Borzalmas állapotban van Mary Zsuzsi sírja

„Mary Zsuzsi, A MAMA" - áll az énekesnő sírkövén. A szívhezszóló feliratú emlékhelyet azonban úgy tűnik, senki nem látogatja, ugyanis rettentő rossz állapotban van.Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.