Meghalt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő

halál sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő öngyilkosságot követett el: nagy adag altatóval vetett véget az életének, de ezt még nem erősítette meg a rendőrség.  

Mint Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese fogalmazott, állampolgári bejelentés alapján "egy 64 éves nőt találtak holtan egy budapesti, XII. kerületi családi házban".

A rendőrségi helyszíni szemle során az idegenkezűséget elsődlegesen kizárták - közölte az ügyeletes, hozzátéve, hogy a haláleset körülményeit a BRFK rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

RTL Klub
RTL Klub

A Blikk információi szerint az énekesnő öngyilkosságot követett el: nagy adag altatóval vetett véget az életének, de ezt még nem erősítette meg a rendőrség. A művésznő pajzsmirigyproblémája miatt néhány hónapja kórházba vonult, és rengeteget hízott, amit - a lap információi szerint - a táncdalénekesnő már nem tudott elviselni.

Mary Zsuzsi 1947-ben született. A Wikipédia szerint 1965-ben tűnt fel: ekkor énekelte el Bacsó Péter Szerelmes biciklisták című filmjének betétdalát, a Te szeress legalább címűt. Az igazi sikert a III. Táncdalfesztivál hozta el számára, későbbi férje, Dobos Attila ekkor szerezte számára a Mama című slágert, ami megosztott első díjat kapott.


Sikerei csúcsán, a hatvanas évek végén váratlanul férjével együtt disszidált, és csak a kilencvenes évek elején tért vissza Magyarországra. Ezt követően újra vállalt zenés fellépéseket, és három szólóalbuma jelent meg: 1991-ben Ez az utolsó tangó, 2002-ben Premier M, 2005-ben Sodor a szél címmel.

Forrás: MTI, Blikk

7 tragikus sorsú híres színészhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111117-mozi-film-hires-szineszek-tragikus-sorssal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.