Pokorny Lia bevállalta: csúf kiütésekkel fotózták a színésznőt

Forrás: Flow PR -
bőrbetegség Pokorny Lia szolidaritás kiütés csalánkiütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan ráijesztett közösségi oldalán a rajongóira Pokorny Lia: csalánkiütésekkel a bőrén fotózták a színésznőt.

Pszichés problémákkal és alvási nehézségekkel küzd, éjjel akár véresre vakarhatja magát, és előfordul, hogy az utcára sem mer kilépni feltűnő tünetei miatt - így él az, akinek krónikus urticariája (csalánkiütése) van - olvasható Pokorny Lia Facebook oldalára feltöltött fényképe alatt, amelyen a színésznőt a csalánkiütésre jellemző piros foltokkal maszkírozták el.

Forrás: Flow PR

Élete során minden ötödik embernek van csalánkiütése. A bőrbetegség krónikus formája ennél szerencsére kevesebb embert érint Magyarországon, de jellemzően a 20 és 40 év közötti nőket. Velük vállalt szolidaritást Pokorny Lia, Jordán Adél és Lola is.

Akár egy rossz szó is előhozhatja a csalánkiütést

A bőrbetegségek a legkellemetlenebb problémák közé tartoznak, különösen akkor, ha a tünetek az arc vagy a kéz bőrén jelennek meg. Vagyis azokon a területeken, amelyek szem előtt vannak, így nem lehet eltitkolni vagy elfedni azokat. A csalánkiütés a leggyakoribb bőrgyógyászati problémák egyike - a Life.hu erről a betegségről szóló cikkét ide kattintva olvashatod.

A nő, akinek ötször volt hüvelyrákja – „Úgy éreztem, mintha lemészároltak volna odalenn” (+18)http://www.life.hu/drlife/20150930-eltavolitottak-a-nemiszervet-es-nyolcszor-ujult-ki-a-rakja-az-angol-nonek.htmlRita Huntert egy brutális betegség fosztotta meg nőiességétől és az érzéki örömöktől: hüvelyrákja lett – ötször is –, amiért az orvosoknak idővel el kell távolítaniuk a nő egész szeméremtestét. Nem mindennapi történetét a nyilvánosság elé tárta. Dr. Life--Pórul járt a műtéttel: annyit csíptek le belőle, hogy ülni sem tudotthttp://www.life.hu/drlife/20150928-megmutottek-a-feneket-ulni-sem-tudott-utana-a-no.htmlA 36 éves Heidi Faulkner Hertfordshire-ból minden megtakarított pénzét arra költötte, hogy fogyása után megereszkedett fenekét megoperáltassa, és ismét csinosnak érezze magát, ám orvosai kontármunkát végeztek, így a végeredmény miatt a nő már leülni sem tudott. Dr. Life--Elképesztő! 25 szűz nő esett teherbe az elmúlt 5 évbenhttp://www.life.hu/drlife/20150930-25-szuz-no-esett-teherbe-az-elmult-5-evben-mesterseges-megtermekenyitessel-nagy-britanniaban.htmlManapság egyre több olyan nő van, aki nem várja meg az igazit, inkább gyereket vállal egyedül, még akkor is, ha előtte soha nem volt együtt férfival.Dr. LifeThinkstockDarázscsípésbe halt bele egy újszentiváni családapahttp://www.life.hu/drlife/20150930-darazscsipesbe-halt-bele-egy-ujszentivani-csaladapa.htmlValószínűleg darázscsípés okozta az újszentiváni férfi halálát, aki villanyszerelőként dolgozott egy óvodában. Dr. Life--Kiút a fájdalomból és a meddőségből – az endometriózis lézeres kezelésehttp://www.life.hu/drlife/hirdetes/20150930-kiut-a-fajdalombol-es-a-meddosegbol-az-endometriozis-lezeres-kezelese.htmlAz endometriózis egy világszerte kétszázmillió nőt érintő fájdalmas betegség, amelyet még ma sem fedeznek fel időben minden esetben. Gyakran 2-3, sőt kirívó esetekben 7-8 év is eltelik, mire diagnosztizálják a tünetek valósi okát. HirdetésOrigoÍgy gyógyul Rékasi Károly: Elárulta a titkáthttp://www.life.hu/drlife/20150929-rekasi-karoly-szinesz-elarulta-sulyos-balesete-utani-gyogyulasanak-titkat-ami-egy-kulonleges.htmlÉszre sem venni, hogy nemrég súlyos balesetet szenvedett a színész, aki egy különleges ágynak köszönheti gyors felépülését. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.