Ritka betegsége miatt kemoterápiát kapott Selena Gomez

Forrás: AFP/David Buchan -
betegség Selena Gomez lupusz kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Selena Gomez elárulta a Billboard magazinnak, hogy autoimmun betegséggel küzd. Kemoterápiás kezelést kapott.

Először állt nyilvánosság elé betegségével Selena Gomez. Az énekesnő lupuszban szenved, amelyet kemoterápiával kezeltek. Ezért törölte két évvel ezelőtt ausztráliai és ázsiai turnéját. A hírek, miszerint elvonóra ment, nem voltak igazak.

Forrás: AFP/David Buchan

Sztárok, akik szintén lupuszban szenvednek

A híres énekes, Seal sebhelyes arca nem a sminkesek és nem is múltbéli verekedések műve, hanem egy egyelőre gyógyíthatatlan betegségé. Heidi Klum exférje ugyanis egy ritka autoimmun-betegséggel, a lupusszal küzd, egyelőre sikeresen. Michael Jacksonnál a nyolcvanas években fedezték fel ugyanezt a kórt, sok bőrproblémájának is ez volt az okozója, bár haláláért nem ezt teszik felelőssé. Olvass a betegségről itt!

Addig szigetelte el magát a nyilvánosságtól, míg nem érezte magát újra magabiztosnak. A kemoterápia után szedett fel jó néhány kilót, amiért sokan bántották. Most újra jól érzi magát, ezért készülhettek el róla a meztelen fotók is új lemeze borítóján.

Hihetetlen! Háromszor váltott nemet egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20151006-haromszor-valtott-nemet-egy-no.htmlEgy betegség miatt nem tudta eldönteni egy angol nő, hogy férfi vagy nő szeretne lenni. Ezért többször is nemet váltott. Dr. Life--Napi egyetlen almát evett, anorexiás lett a lányhttp://www.life.hu/drlife/20150907-napi-egyetlen-almat-evett-anorexias-lett-a-lany.htmlVörös haja miatt állandóan csúfolták az iskolában Jasmine Greent. Étkezési zavara lett, és 38 kilósra fogyott.Dr. LifeThinkstockRollerrel balesetezett Erdőhegyi Brigittahttp://www.life.hu/drlife/20150908-rollerrel-balesetezett-erdohegyi-brigitta.htmlMotoros rollerrel borult fel Erdőhegyi Brigitta egy műsor forgatása közben.Dr. Life--Így érzi magát Nóci a kórházban töltött idő utánhttp://www.life.hu/drlife/20150911-czifra-noemi-nocinak-mar-nincsenek-fajdalmai.htmlNóci plasztikai műtétje után trombózissal került kórházba, ahol hetekig mozdulatlanul kellett feküdnie. Fél évig még véralvadás gátlót kell szednie, de már nincsenek fájdalmai. "Új arcát" is megmutatta a kameráknak.Dr. Life--Fontos az önvizsgálat! Minden, amit a mellrákról tudni kellhttp://www.life.hu/drlife/20150914-a-mellrak-a-noknel-gyakori-rakfajta.htmlMagyarországon évente több ezer nőnél diagnosztizálnak mellrákot. A statisztikák szerint egyre kevesebben halnak bele. Minél korábban ismerik fel a kórt, annál nagyobbak az esélyek a túlélésre és a gyógyulásra.Dr. Life--Sztómazsákkal sétál a kifutón a Crohn-betegséggel küzdő nőhttp://www.life.hu/drlife/20150908-sztomazsakkal-setal-a-kifuton-a-modell.htmlTabukat döntöget Azmina Verjee. A negyvenéves, Crohn-betegséggel küzdő nő felállt a kifutóra, hogy megmutassa, a test úgy is lehet szép, ha nem tökéletes.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.