Sokkoló! Ferenc pápának agydaganata van?

Forrás: Getty - Alberto Pizzoli/AFP -
betegség agydaganat daganat Ferenc pápa halálos betegségek rák halálos kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémisztő hírt közölt szerdára virradóra a Quotidiano Nazionale olasz hírportál, mely arról számolt be, hogy Ferenc pápának agydaganata van, amivel egy japán specialistához jár kezelésekre. 

A portál szerint az egyházfőnek jóindulatú egydaganata van, mellyel egy Pisahoz közeli klinikán járt, ahol Fukusima Takanori japán orvosprofesszor vizsgálta meg. Információjuk szerint Ferenc pápának nem lesz szüksége műtéti beavatkozásra.

Forrás: Getty - Alberto Pizzoli/AFP

A Szentszék azonnal tagadta a híreszteléseket, és felelőtlennek titulálta az ilyen alaptalan hírek közlését. A lap főszerkesztője azonban hangsúlyozta: alaposan utánajártak értesüléseiknek, a közölt hír teljes mértékben megalapozott.

Kocsmatúra közben szenvedett balesetet Papp Gergőhttp://www.life.hu/drlife/20151020-papp-gergo-pimasz-ur-kocsmazas-kozben-serult-meg.htmlHa buliról van szó, Papp Gergő nem kíméli magát. A Bors információi szerint Pimasz úr kocsmázás közben szenvedett csúnya sérülést. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo30 kilót fogyott Terecskei Rita - Vajon mi lehet a baj?http://www.life.hu/drlife/20151015-pajzsmirigy-tulmukodese-miatt-30-kilot-fogyott-terecskei-rita-a-zanzibarbol.htmlKomoly betegség gyötri a Zanzibár együttes énekesnőjét, aki emiatt idén 46 kilóra fogyott. Terecskei Rita a Story magazinban fedte fel a titkot arról, mivel küzd már egy ideje. Dr. LifeOrigoÖrömhír! Már mankó nélkül is lábra tud állni Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20150920-manko-nelkul-kozlekedik-rekasi-karoly-a-balesete-utan.htmlHihetetlen mérföldkő következett be Rékasi Károly gyógyulásában. A színész ugyanis már képes mankó nélkül is lábra állni, és pár lépést megtenni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huHang alapján ismeri fel a Parkinson-kórt egy magyar algoritmushttp://www.life.hu/drlife/20151009-hang-alapjan-ismeri-fel-a-parkinson-kort-egy-magyar-algoritmus.htmlA beszélő hangja alapján a Parkinson-kór felismerésére alkalmas algoritmust fejlesztettek ki a Szegedi Tudományegyetem kutatói egy nemzetközi beszédtechnológiai versenyre. Dr. Life--Lázár Bence a szüleitől tudta meg, hogy leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20151001-lazar-bence-focista-leukemiajat-nem-vele-hanem-a-szuleivel-kozoltek-a-diagnozist.htmlAhogyan arról többször beszámoltunk: az életéért küzd a 24 éves focista, aki most azt is elárulta, hogyan közölték vele a diagnózist, amely megváltoztatta az addigi életét. Dr. Life--Döbbenetes! Repesszel a fejében jött világra egy szír kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20150920-repesszel-a-fejeben-jott-vilagra-a-szir-kisfiu-akit-megoperaltak.htmlCsászármetszéssel hozták világra azt a kisbabát, akinek anyja egy rakétatámadás során sebesült meg. A baba fejébe is beékelődött egy repeszdarab.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.