Még mindig bízik Schumacher felépülésében Ross Brawn

Forrás: AFP -
Ross Brawn Forma-1 Michael Schumacher Ferrari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha meg is látogatja a szerencsétlenül járt versenyző családját, és a mai napig bízik Michael Schumacher felépülésében Ross Brawn, aki a versenyzővel együtt aratta a Benettonnál, majd a Ferrarinál is világbajnoki győzelmeit.

Ross Brawn ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, de a Telegraph-nak pár nappal ezelőtt adott egy interjút, amelyben röviden beszélt a 2013 decemberében síbalesetet szenvedő barátjáról, Michael Schumacherről is – írja az Origo.

Forrás: AFP

Brawn kijelentette, hogy még mindig bízik a felépülésében. "Tartom velük a kapcsolatot, de megpróbálok úgy egyensúlyozni, hogy láthassam is őt néha, ugyanakkor ne menjek az agyukra az állandó telefonálgatással" – mondta Brawn. "Jártam nála párszor; Corinna, a felesége időnként fel is hív, és tájékoztat a helyzetről" (...) Nap mint nap imádkozunk, hogy olyan állapotba kerüljön..." – tette hozzá, majd kiemelte: „A változás lassú, de remény mindig van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.