5 okosság a futásról, amik a hétköznapokban is beválnak

bölcsesség tippek maraton kiegyensúlyozottság okosság futás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitartás, erő és hit. Három dolog, amire a sportban és az életben egyaránt szükséged van, na és persze öt futásból eredő okosságra is, amit nem árt, ha tudatosítasz magadban.

1. Erősebb vagy, mint hiszed.

A test és az elme együtt hihetetlen dolgokra képes. Ha úgy gondolod, hogy nem vagy képes megcsinálni valamit, adj még 5 percet magadnak, hogy folytasd...meglátod menni fog.

2. Egyszer fent, egyszer lent

Minden emelkedő után lejtő a jutalom. Még ha ólomból is vannak a lábaid, ne engedj a kísértésnek, menj tovább és rövid időn belül sokkal könnyebb pályán találod magad.

Forrás: Thinkstock

3. Az életkor csak egy szám

Faruja Singh futó 101 éves korában futotta le az utolsó maratonját. Téged megakadályoz pár szarkaláb abban, hogy valami igazán nagyot alkoss? Felejtsd el!

4. Ha könnyű lenne, mindenki ezt csinálná

A tény, hogy be /felküzdötted magad valahova, erősebbé tesz!

5. Lélegezz

Kilégzés és belégzés. Ez adja számodra az életet – és a nyugalmat.

Így futhatsz gyalogkakukk tempóban: öt tipp a gyorsabb futásért

Szívesen futsz, de valamiért nem tudsz gyorsítani a tempódon, javítani a részidődön? Fogadd meg tippjeinket és gyorsulj fel!
A magyar sztárok imádják, és mi is: futás, a szupersporthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150917-a-magyar-sztarok-imadjak-es-mi-is-ezert-jo-a-futas-nagy-adri-horvath-eva-es-a-zabkasakiralyno.htmlOldja a stresszt, boldogsághormont termel, és nem utolsósorban a szép formákért felelős: sportolni kell, méghozzá rendszeresen! A magyar sztároknak is fontos a fittség, az életmód, így mostantól ők mesélik el, miért is szeretik kedvenc edzésformájukat. A héten milliók kedvence, a futás kerül terítékre – lássuk, miért erre voksol Horváth Éva, Nagy Adri és a Zabkásakirálynő!Ez Zsír!--Trokán Nóra nehezített futást választott http://www.life.hu/sztarok/20150907-trokan-nora-es-kocsis-tibor-nehezitett-futast-valasztott-a-runway-run-futoversenyen.htmlA hétvégén kilencszázan futottak a repülőtéri betonon, köztük két közismert művész. Ők szokatlan módon vágtak neki a nem mindennapi futópályának.TV + SztárokOrigoÚjabb tragédia: futás közben hunyt el Sir David Frost 31 éves fiahttp://www.life.hu/news/20150721-futas-kozben-hunyt-el-sir-david-frost-31-eves-fia-miles-frost.htmlGyászol a Frost család: a napokban elhunyt az ismert angol médiaszemélyiség, újságíró, műsorvezető Sir David Frost 31 éves fia. News--Már a nyelved is lóg? Versenyfutás a gyerekkel - te elrakod, ő szétszórjahttp://www.life.hu/csalad/20150324-takaritas-gyerekek-mellett.htmlHa felkaptad a fejed a cikk címére, akkor tuti, hogy te is megélted már a teljes reménytelenséget. Amikor hónapokig szalad a lakás, a gyerek örökké maszatos, és a rendetlenség szinte újratermeli magát. Illetve van azért ludas a dologban: a saját csemetéd, aki káoszt hozott a mindennapjaidba.CsaládThinkstockAktmodellként kezdte pályafutását a magyar televízióshttp://www.life.hu/sztarok/20141104-rozsa-gyorgy-a-fem3cafe-musoraban-mutatta-meg-gyerekkori-fotoit.htmlKalandosnak nevezte gyermekkorát Rózsa György a Fem3 Fem3Café műsorában, ahol Czippán Anettnek és Berki Krisztiánnak kiskori fotóiból is mutatott egy kis ízelítőt. TV + Sztárok--Speciális babakocsival készül Kovács Patrícia a baba-mama futásrahttp://www.life.hu/csalad/20140912-kovacs-patricia-szineszno-kislanyaval-reszt-vesz-a-baba-mama-futason-a-29-wizz-air-budapest.htmlKovács Patrícia színésznő nem mindennapi teljesítményre készül: vasárnap 11 hónapos kislányával fut le 3,5 kilométert. A baba-mama futás a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton egyik kísérőprogramja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.