Anyja üzenete miatt távolíttatta el petefészkét Angelina Jolie

Forrás: AFP -
petefészekrák betegség mellrák orvosok daganat masztektómia Angelina Jolie petefészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot megdöbbentette, amikor annak idején Angelina Jolie a mellei után a petefészkét is eltávolíttatta. Most egy interjúban derült fény arra, hogy néhai anyja üzenete késztette a színésznőt a nagy lépésre. 

Angelina Jolie és Brad Pitt nemrég a Today című magazinnak adtak videós interjút legújabb filmjük kapcsán, ám a beszélgetés során a sztárpár életének egyik legsötétebb időszakáról is szó esett. Méghozzá arról, amikor Angelina eltávolíttatta a melleit, majd a petefészkét is, attól tartva, hogy rákos anyja sorsára jut. Most azonban fény derült rá, hogy nem teljesen egyedül hozta meg ezt a döntést.

Forrás: AFP

Édesanyja ugyanis az ő akkori orvosának - aki Angelinát is kezelte - könyörgött azért, hogy beszélje rá lányát a műtétre. "A nővérek közül néhányan és az orvos is ugyanaz volt, akik anyukámat is kezelték. A petefészkemet az ő orvosa távolította el, akinek - mint megtudtam - a halála előtt a lelkére kötötte édesanyám, hogy rábeszél a petefészek-eltávolító műtétre. Nem akarta ugyanis, hogy én is rákos legyek, így amikor felmerült a lépés, együtt sírtunk az orvosommal, aki megígérte édesanyámnak, hogy végre hajtja rajtam a műtétet" - mondta megrendtő őszinteséggel Angie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.