Rettegnek Hollywood prostituáltjai, akik lefeküdtek a HIV-pozitív Charlie Sheen-nel

Forrás: Warner Bros. -
betegség Charlie Sheen prostituált vírus bordélyház HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hollywoodi bordélyház madámja szerint a színész egyszer sem említette, hogy HIV-vírusos lenne, és legalább 20 örömlánynak adhatta át a betegséget a bordélyházában.

Nem csak a pornóipar sztárjai rettegnek, amióta Charlie Sheen felvállalta: ő a HIV-pozitív világsztár. A hírek szerint a Két pasi meg egy kicsit sztárja által oly sokszor látogatott bordélyház kerítőnője iszonyú mérges Sheenre, amiért eltitkolta betegségét előle, ezzel együtt pedig lehet, hogy jó néhány lánynak átadhatta a vírust.

Forrás: Warner Bros.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.