Milliókat fizetett férfi és női pornósztároknak egyetlen éjszakáért a HIV-pozitív Charlie Sheen

Forrás: Warner Bros. -
pornószínésznő Charlie Sheen drog kokain pornószínész egészségi állapot millió éjszaka fizetés sztár HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész állítólag az utóbbi két évben teljesen elzárta magát a külvilágtól, mert annyira rettegett, hogy nyilvánosság elé tárul betegségének titka.

Napok óta azt találgatják Hollywoodban, ki lehet az a HIV-pozitív sztár, akinek állítólag számtalan híres nővel volt dolga. A legfrissebb hírek szerint a szóban forgó színész nem más, mint Charlie Sheen, aki kedden fog kamerák elé állni, és bevallani eddig gondosan titkolt betegségét.

Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban Forrás: Warner Bros.

Mint a Dialy Mail kiderítette, a Két pasi meg egy kicsi sztárja az utóbbi időben alig hagyta el otthonát, helyette privát partikat rendezett a négy fal között, ahová 25-30 ezer dollár összegében (nagyjából 7-8 millió forintért) férfi és női pornósztárokat hívott, hogy kokaint szívjanak, és az ő régi filmjeit nézzék együtt.

Exnői bevédték Charlie Sheent

Bree Olson pornószínésznő 2011-ben élt együtt Charlie Sheennel, elmondása szerint egyike volt a színész "istennőinek." Olson a napokban twittelte ki, hogy teszteltette magát a HIV-fertőzésre, az eredmény pedig negatív lett. Sheen egyik korábbi exe, Natalie Kenley szerint a világsztár nagyon óvatos és elővigyázatos volt, így bizonyára senkit sem sodort abba a veszélybe, hogy elkapja a fertőzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.