Szülése előtt pár héttel betegedett meg Kim Kardashian

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Kim Kardashian terhesség arcüreggyulladás kisbaba szülés Instagram influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár orvosára várakozva jelentkezett be követőinek Instagramon, ahol elárulta: nem egy, hanem rögtön két betegség is ledöntötte most a lábáról.

Sajnos nem alakul túl könnyen Kim Kardashian második terhessége. A celebmamit, aki karácsonyra várja North West kistestvérét, orvosai korábban már figyelmeztették, hogy a baba és saját egészsége érdekében ügyelnie kell a súlyára.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Ám a terhességi cukorbetegség mellett most más is felütötte a fejét: arcüreggyulladással és influenzával is küzd egyszerre, ami a szülése előtt néhány héttel sajnos nem kevésbé veszélytelen. Jobbulást, Kim!

Íme, a legbizarrabb terhespocak, amit valaha láttálhttp://www.life.hu/csalad/20151116-a-legbizarabb-pocakfestes-amit-valaha-lattal.htmlEgy sminkmesterként dolgozó kismama saját magán valósította meg azt, amit már oly régóta ki akart próbálni. Család--A szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151127-kim-kardashian-a-szules-utan-plasztikaztatni-fog.htmlA celebnő karácsonyra várja második babáját, de leginkább már csak azon jár az esze, hogyan adja majd le pluszkilóit. Család--Dundika: "Ezt a terhességet sem viselem túl jól"http://www.life.hu/csalad/20151119-masodik-terhessege-is-megviseli-majka-feleseget-dundikat.htmlMásodik terhességét sem viseli túl jól Dundika, aki a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak mesélt a megpróbáltatásairól. Család--Kim Kardashian a legbotrányosabb kismamahttp://www.life.hu/trend/20151125-kim-kardashian-legdurvabb-kismamaruhai.htmlA celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki. Trend--Micsoda? Sofia Vergara terhesen mondta ki a boldogító igent?http://www.life.hu/csalad/20151124-sofia-vergara-terhesen-mondta-ki-a-boldogito-igent-joe-manganiellonak.htmlHétvégén tartotta világraszóló lakodalmát Sofia Vergara és Joe Manganiello, akik a hírek szerint már babát várnak. Család--Váratlan fordulat! Damu elhagyta terhes feleségéthttp://www.life.hu/intim/20151201-damu-roland-elhagyta-terhes-feleseget.htmlA Blikk azt az információt kapta, hogy Damu Roland elköltözött közös gyerekükkel várandós feleségétől, Edinától. Az asszony sírva nyilatkozott a napilapnak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.