gyermekvállalás műtét házasság streilizálás Szilágyi János abortusz gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riporter elmesélte, miért szánta el magát erre a drasztikus lépésre 1974-ben.

Szilágyi Jánosnak korábbi házasságából egy fia és egy lánya született, ám harmadik feleségével, Vidák Györgyi divattervezővel 30 éve élnek együtt, mégsem lett közös gyermekük. Most az is kiderült miért – írja a Bors.

Forrás: Youtube

„Egy felfoghatatlan eset miatt 1974-ben sterilizáltattam magam. Az egyik nap hazaérve a feleségem az ágyban feküdt, nem éppen kivirult állapotban. Mi bajod? – kérdeztem. A kérdéstől dührohamot kapott. Mint kiderült, teljes joggal. Ugyanis terhes volt, és az előtte való éjszaka hajnali ötig arról beszélgettünk, megtartsuk-e a babát vagy se. Az abortusz mellett döntöttünk. Ám nekem ez az éjszaka úgy, ahogy van, kiesett. Egyetlen szóra, egy mozdulatra sem emlékeztem. Úgy megijedtem, hogy megoperáltattam magam" – mondta Szilágyi János.

A téma, ami még mindig kivágja a biztosítékot: tiltott gyümölcs vagy egészségtelen bujaság? – A hátsó kijárat és annak rejtelmeihttp://www.life.hu/drlife/20151211-tiltott-gyumolcs-vagy-egeszsegtelen-bujasag-az-analis-oromokrol-szakertoket-faggattunk.htmlAz elmúlt évtizedekben bármennyit is lazultak a szexuális viselkedés szabályai, illem ide vagy oda, az anális szex valahol még mindig tabunak számít. Az érzéki örömöket okozó, általában bizalmon alapuló szexuális kielégülési módnak azonban az orgazmus csak az egyik velejárója. A Life.hu szexuálpszichológusa, valamint egy proktológus (nem akármilyen) véleményt alkotott a témáról. Dr. LifeThinkstockKiderült! Ezektől az ételektől fogyunk leginkábbhttp://www.life.hu/drlife/20151211-bogyos-gyumolcsok-es-zoldsegek-a-biztos-fogyas-es-egeszseg-titkai.htmlMindenkinek kellene ennie zöldséget és gyümölcsöt minden nap. Ha pedig kifejezetten a fogyás a cél, akkor több gyümölcsöt és keményítőt nem tartalmazó zöldséget válasszunk – egy kutatás eredményei szerint. Dr. LifeThinkstockMajkát baleset érte - a kórházból posztolt a rapperhttp://www.life.hu/drlife/20151211-majkat-kisebb-baleset-erte-a-honvedkorhazbol-posztolt-a-rapper.htmlA TV2 sztárja a Honvédkórházból jelentkezett be, de szerencsésen megúszta a dolgot, műtéti beavatkozásra nem volt szükség. Dr. Life--Szexi fürdőruhában pózol műtétje után Kim Zolciakhttp://www.life.hu/drlife/20151210-kim-zolciak-szexi-furdoruhaban-pozol-mutetje-utan.htmlA hatgyerekes tévésztár soha nem gondolta volna, hogy újra meg meri mutatni hiányosabb öltözékben testét. Dr. LifeOrigoGyógyíthatatlan tüdőrákkal diagnosztizálták a sportmániás, dohányzásellenes fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20151210-alisha-barnettet-tudorakkal-diagnosztizaltak-annak-ellenere-hogy-soha-nem-dohanyzott.htmlA 28 éves Alisha Barnett rejtélyes köhögéséről sokáig nem tudták megmondani az orovosok, hogy mi okozza. Végül kiderült, hogy tüdőrákja van, pedig egy szál cigarettát sem szívott el életében, ráadásul a sport megszállottja. Dr. Life--Mi?! Felébredt a műtét közben, majd megőrült a fájdalomtól http://www.life.hu/drlife/20151208-nem-kapott-eleg-altatot-felebredt-a-mutoasztalon-egy-ferfi-azt-hitte-meg-fog-halni.htmlA 34 éves ausztrál férfi egy rutinműtétre érkezett a patinás magánkórházba, ahol a jelek szerint nem mindenki volt elég alapos. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.