színésznő Psota Irén baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A 86 éves színésznőt baleset érte otthonában, 3 hete a János kórházban kezelik. 

Psota Irén elesett és csonttörést szenvedett - tudta meg a Blikk. Hogy pontosan milyen sérülésekkel kezelik az idős színésznőt, arról a lapnak nincs hivatalos információja.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Úgy tudom, hogy Irénke elcsúszott a fürdőszobában, és eltörte vagy a medence-, vagy a csípőcsontját. Ennek már három hete. Azóta sajnos nem tudok róla többet, de itt a környéken mindannyian nagyon aggódunk érte, szeretjük őt, és nem szeretnénk, ha valami komolyabb, maradandó baja lenne. Sajnos az utóbbi időben már sokat betegeskedett a tüdejével, egyáltalán nem hiányzott még neki egy ilyen szerencsétlen baleset" -nyilatkozta a színésznő egyik szomszédja.

A filmrendező Makk Károly, Psota egykori szerelme is nagyon aggódik: "Nem tudtam, hogy kórházban van, de az utóbbi időben arról értesültem, hogy sokat betegeskedett. Az orvos nem avatott be, hogy milyen betegséggel vitték be a János kórházba, de szombaton megpróbálok bemenni hozzá, és megtudni, hogy van. Remélem, mihamarabb újra köztünk lesz" – mondta a rendező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.