Légből kapott a hír, hogy Schumacher állapota javult

Forrás: AFP -
síbaleset Sabine Kehm Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabine Kehm cáfolja a Schumacherről megjelent, jelentős javulásról beszámoló híreket. 

Ahogy mi is írtunk róla, a Bunte magazin cikke szerint Schumacher újra jár. A lap értesülései szerint ugyanis javulás tapasztalható a Forma-1-es pilóta állapotát illetően. "Michael újra lábra állt, és már képes néhány lépést is megtenni. Sőt, a karját is meg tudja emelni" - számolt be a magazinnak egy, a pilótához közeli forrás.

Forrás: AFP

A hírre Sabine Kehm, Schumacher sajtósa is reagált - írja a Welt. Kijelentette, hogy a lap cikke légből kapott és szenzációhajhász ráadásul a beteg sportoló személyiségi jogait is sérti. "Rengeteg olvasót vertek át, ugyanis Schumacher állapota az utóbbi időben nem változott" - nyilatkozta és arra kérte a Nunte kiadóját, hívják vissza a példányokat.

Átvészelhetjük Grincsként, de megélhetjük kisgyermekként is – Az ünnep, ami egyszerre képes minket felemelni és a mélybe taszítani http://www.life.hu/drlife/20151222-karacsonykor-sokan-boldogak-de-egyesek-maganyosak-is-szakertot-kerdeztunk-errol.htmlKarácsonyfa, ünnepi díszítés, finom fogások, család és szeretet. Ilyen a tökéletes – vagy csak annak lefestett – karácsonyi kép, amelyet évente megélünk, netán csak a szép emlékekből táplálkozunk. Jobb esetben a karácsony a családi összejövetelről és az odafigyelésről szól, nem lenne helyük a negatív gondolatoknak. Egyesek azonban pont ekkor érik el a legmélyebb pontjukat… Dr. LifeThinkstockÖt sztár, akik 2015-ben itt hagyták a földi létethttp://www.life.hu/drlife/20151221-bobbi-kristina-brown-sam-simon-es-a-tobbiek-ezek-a-sztarok-hunytak-el-2015-ben.htmlEz az év sokaknál tragikus sztoriknak vagy éppen hosszú betegségeknek vetett véget. Még akkor is, ha némelyik sztárnál az életmódja vagy az életkora miatt megjósolható volt a halál, azért előfordult, hogy nagyokat pislogtunk a halálhír hallatán. A Life.hu összegyűjtött öt sztárt, akik az idén hunytak el. Dr. LifeOrigoAmputálni kell a Star Wars kaszkadőrnőjének, Olivia Jackson karjáthttp://www.life.hu/drlife/20151222-olivia-jackson-a-star-kaszkadornojenek-karjat-amputalni-kell.htmlA 32 éves kaszkadőrnő az új Resident Evil című film forgatásán szenvedett súlyos balesetet. Dr. LifeOrigoÉlete végéig fűzőt kell viselnie a plasztikrémnek, mert egy rajzfilmfigurához akart hasonlítani http://www.life.hu/drlife/20151222-pixee-foxnak-elete-vegeig-fuzot-kell-viselnie-mert-kivette-a-bordait-hogy-jessica-rabbithez.htmlPixee Fox azért vetette ki a bordáit, mert kedvenc mesehőséhez, Jessica Rabbithez akart hasonlítani. A magát testátalakító művésznek nevező nőnek orvosai szerint fűzőt kell viselnie, ha életben akart maradni. Dr. Life--Retteg kés alá feküdni Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/drlife/20151221-kamaras-ivan-szinesz-retteg-a-gerincserv-mutettol.htmlAmíg lehet, szeretné elkerülni a műtétet Kamarás Iván, aki kiújuló gerincsérvét alternatív gyógymódokkal igyekszik kezelni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huHatalmas előrelépés történt Lamar Odom gyógyulásábanhttp://www.life.hu/drlife/20151220-lamar-odom-gyogyulasaban-hatalmas-elorelepes-tortent.htmlMegtörtént az első jelentős előrelépés Lamar Odom gyógyulását illetően, aki még októberben esett össze egy bordélyházban, ahol prostituáltak és töménytelen mennyiségű drog társaságában dorbézolt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.