Durva! 50 kilós tumor van a 350 kilós nő lábán

Forrás: Thinkstock -
mentő tumor kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves argentín lány akkorára hízott, hogy mind a kórházba szállítása, mind az ottani elhelyezése igencsak problémás. Pedig egy 50 kilós daganat vagy az egyik lábán.

A nő felháborodott hangú üzeneteivel van tele az argentín média. Isabella Amaral szerint senki sem segít rajta, a hatóságok pedig egyenesen hagyják őt meghalni.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

„Egyszerűen nem akarnak felelősséget vállalni. A halálomat kívánják” – nyilatkozta a nő. A kórház szerint azonban lehetetlen megoldani a méretes testtel rendelkező nő szállítását és ellátását. A kórosan elhízott Isabellát egyébként éjjel-nappal a családja ápolja, ők etetik és fürdetik, magától semmire sem képes a súlya miatt. Nézd meg róla a képeket itt!

Csillagszóró, pezsgő és szeretet – mi történik a lelkünkben az ünnepek után?http://www.life.hu/drlife/20160107-karacsony-a-szeretet-unnepe-januar-a-depresszioe.htmlTélen a rövidülő nappalok és a hosszú, sötét éjszakák a legtöbb emberre negatívan hatnak, különösen azokra, akik elszigeteltek és magányosak. Hol húzódik vagy egyáltalán van-e a határ az egészséges rosszkedv és a januári depresszió között? Dr. LifeThinkstockSzívprobléma végzett a legendás jazzénekesnővel, Natalie Cole-lalhttp://www.life.hu/drlife/20160108-natalie-cole-jazzenekesno-szivproblema-kovetkezteben-hunyt-el.htmlA Grammy-díjas előadóművész családja elárulta: a napokban elhunyt Natalie Cole szívelégtelenséggel küzdött. Dr. LifeFérfiból nővé: így fest egy transznemű teste a plasztikai műtétek utánhttp://www.life.hu/drlife/20160106-fulvia-pellegrino-transznemu-no-teste-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlFulvia Pellegrino minden támogatást megkapott feleségétől, hogy véghez vigye tervét, és végre boldog lehessen abban a testben, amire mindig is vágyott. Dr. Life--Durva! Felébredt a műtét közben, 15 percig nem altatták visszahttp://www.life.hu/drlife/20160108-sarah-thomas-felebredt-a-mutet-kozben-majd-15-percig-nem-altattak-vissza.htmlSarah Thomas, a 23 éves londoni nő évek óta tartó fájdalmai miatt mandulaműtétre feküdt be a kórházba. A rutin beavatkozásról rettenetes élményekkel távozott a fiatal lány. Dr. LifeThinkstockHamarosan műtik Pataky Attilát http://www.life.hu/drlife/20160108-mutik-pataky-attilat-az-edda-frontemberet.htmlAhogy írtunk már róla, Pataky Attilának súlyos gyomor- és bélfertőzése volt, amivel kórházba is került. Az énekes felesége elmondta, hogy Attilára még vár egy műtét, de az orvosok csak akkor vállalják a beavatkozást, ha kellően megerősödik. Nos, a zenész jól van, nemsokára kés alá is fekhet., hogy végleg pont kerüljön egészségügyi problémájára. Dr. Life--Pálinka, szerelmem, légy az enyém! – Az alkoholfogyasztás 10 mellékhatásahttp://www.life.hu/drlife/20160106-az-alkoholfogyasztas-egeszsegkarosito-hatasai-a-magyarok-nagyon-szeretnek-inni-a-who-adatai-szerint.htmlSok ember nemcsak az ünnepekkor önt fel igazán a garatra, hanem rendszeresen. „Nem iszom soha többet!” vagy „2016 más lesz, sokkal kevesebb alkoholt fogok inni”. Nem véletlen, hogy az alkoholizálással való felhagyás az újévi fogadalmak listájának első pontjai között szerepel sokaknál, amit vagy sikerül betartanunk egy ideig, vagy nem. Felsorolunk pár alkohol okozta egészségügyi következményt, amiknek ismerete segíthet a fogadalom betartásában. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.