Kiáll az védőoltások fontossága mellett Mark Zuckerberg

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg -
Facebook oltás Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egészen egy nap alatt 2 és félmillióan kedvelték és közel 21 ezren osztották meg a Facebook-atyjának posztját, amelyben megmutatja, fontosnak tartja, hogy gyermeke minden kötelező védőoltást megkapjon. 

A védőoltás a legtöbb országban megosztó téma. Magyarországon kötelező beadatni a vakcinákat a gyerekünknek, de például a legtöbb európai országban csak ajánlott vakcinák léteznek, az USA majd összes államában pedig a szülőknek lehetőségük van legálisan kibújni a „kötelező" oltások alól.

Zuckerberg posztját szakemberek is kommentelték, többen köszönetet mondtak Marknak, hogy jó ügy mellé állt.

Doctor's visit -- time for vaccines!

Közzétette: Mark Zuckerberg2016. január 8.

Halálos méreg a kötelező védőoltásokban?

A nagy vakcinaháború című cikkünkben részletesen foglalkoztunk a témával. Utánajártunk, mik azok a fő érvek, amelyek mentén sok szülő úgy gondolja, nem oltatja be a gyermekét, és melyek azok a félelmek, amelyek az oltóanyagokhoz köthetők.

Otthonában gyógyul tovább Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20160109-psota-iren-szinesznot-kiengedtek-a-korhazbol.htmlElesett és összetörte magát néhány hete Psota Irén. A Nemzet színésze jobban van, már haza is engedték a kórházból. Dr. Life--Molnár Andi még betegen is gyönyörűhttp://www.life.hu/drlife/20160108-molnar-andi-tancosnot-leteritette-a-betegseg-es-agyban-parnak-kozott-szelfizett.htmlA szépséges táncos ágyban, párnák között szelfizett, ugyanis influenzával küzd. Dr. Life--Majdnem elvesztette a látását a műszempilláitól egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160108-megvakulhatott-volna-a-muszempillatol-allergias-volt-a-ragasztora-le-kellett-szedni-a-szempillajat.htmlSusan úgy gondolta, hogy felturbózza tekintetét egy kis kiegészítővel, és emiatt majdnem elvesztette a szeme világát. Dr. Life--Infarktus gyanújával került kórházba Kárász Róberthttp://www.life.hu/drlife/20160108-infarktus-gyanujaval-kerult-korhazba-karasz-robert-a-mokka-musorvezetoje.htmlA TV2 Mokkájában idézte fel Kárász Róbert azokat a szörnyű pillanatokat, amikor néhány éve olyan rosszullétre ébredt, hogy azt hitte infarktusa van. Dr. Life--A szex nemcsak élvezetes, de gyógyít is!http://www.life.hu/drlife/20160108-a-szex-meg-a-szivbetegeknek-is-jot-tesz.htmlEgy friss kutatás szerint azoknak sem kell aggódniuk egészségi állpotukért, akik infarktuson estek át, számukra minden intim együttlét és a velejárók ugyanúgy fontosak és végrehajthatóak. Dr. Life--Durva átverés: illegális töltőanyagot használtak egy 24 éves lány ajakplasztikájáhozhttp://www.life.hu/drlife/20160107-amelia-greville-24-eves-tanar-ajakfeltoltese-tonkretette-az-egesz-eletet.htmlAmelia Greville sosem gondolta volna, hogy egész életét tönkreteszi egy ártalmatlannak tűnő ajakfeltöltés: a klinika az ígért márka helyett illegális szilikont fecskendezett a 24 éves tanárnő szájába. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.