HIV-fertőzése miatt lett újra drogfüggő Charlie Sheen

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
Charlie Sheen diagnosztizálás Két pasi - meg egy kicsi HIV-vírus drogfüggőség HIV-fertőzés alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HIV-vel diagnosztizált színész őszintén beszélt arról, hogyan változtatta meg életét a betegsége.

Charlie Sheen a minap a Dr. Oz's Show televíziós műsor vendége volt, ahol elárulta: a diagnózis előtt 11 éven át nem nyúlt alkoholhoz és kábítószerhez, ám miután négy évvel ezelőtt közölték vele az orvosok, hogy HIV-fertőzött, teljesen összeomlott.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl
Kiáll az védőoltások fontossága mellett Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/drlife/20160109-kiall-az-vedooltasok-fontossaga-mellett-mark-zuckerberg.htmlNem egészen egy nap alatt 2 és félmillióan kedvelték és közel 21 ezren osztották meg a Facebook-atyjának posztját, amelyben megmutatja, fontosnak tartja, hogy gyermeke minden kötelező védőoltást megkapjon. Dr. Life--Vérellátó: több véradóra lenne szükség http://www.life.hu/drlife/20160112-kevesen-adnak-vert-novelni-kell-a-veradok-szamat.htmlA múlt évben 405 ezer egységnyi vért adtak csupán a véradók, ami éppen csak fedezi a kórházak igényeit, vagyis növelni kell a véradók számát - jelentette ki az Országos Vérellátó Szolgálat vezetője. Dr. Life--A cukorbetegek borral tehetnek jót az egészségüknek?http://www.life.hu/drlife/20160108-bor-jotekony-hatassal-van-a-cukorbetegek-sziv-es-errendszerere.htmlAz a kettes típusú cukorbetegségben szenvedő páciens, aki megiszik a vacsorához egy pohár bort, jót tesz az egészségével – derül ki egy viszonylag kevés résztvevővel lezajlott, kétéves izraeli vizsgálatból. Dr. Life--Molnár Andi még betegen is gyönyörűhttp://www.life.hu/drlife/20160108-molnar-andi-tancosnot-leteritette-a-betegseg-es-agyban-parnak-kozott-szelfizett.htmlA szépséges táncos ágyban, párnák között szelfizett, ugyanis influenzával küzd. Dr. Life--Otthonában gyógyul tovább Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20160109-psota-iren-szinesznot-kiengedtek-a-korhazbol.htmlElesett és összetörte magát néhány hete Psota Irén. A Nemzet színésze jobban van, már haza is engedték a kórházból. Dr. Life--Durva! 50 kilós tumor van a 350 kilós nő lábánhttp://www.life.hu/drlife/20160108-isabella-amaral-laban-50-kilos-tumor-van-de-sulya-miatt-nem-tudjak-korhazba-vinni.htmlA 30 éves argentín lány akkorára hízott, hogy mind a kórházba szállítása, mind az ottani elhelyezése igencsak problémás. Pedig egy 50 kilós daganat vagy az egyik lábán. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.