Vilmos herceg nagyon kopaszodik: Nem tudta eléggé leplezni

ebéd Twitter munkahely trónörökös ebédszünet kopaszodás iskolai menzák Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit trón sorban második örökösét egy iskolai menzán fotózták le a diákok: az itt készült képeken jól látszik, mennyire megritkult a 33 éves herceg haja.

Vilmos herceget légimentős munkatársaival kapták lencsevégre egy iskolai menzán, ahová a brit trónörökös ebédelni érkezett.

A római katolikus iskola diákjai azonnal lecsaptak rá, a róla készült képek pedig elárasztották a Twittert.

Bár Vilmos herceg az utóbbi napokban új frizurára váltott, kopaszságát még az új hajviselete sem tudta eléggé leplezni. Nem csupán Vilmost érinti az egyre ritkuló haj, hanem Harry herceget is: kattints ide, és nézd meg, hogy fog festeni majd a két trónörökös 50 évesen!

Tanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztümhttp://www.life.hu/trend/20160111-katalin-hercegne-regimodi-kosztumeben-igazi-arisztokrata-volt.htmlIgazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese. Trend--„Belenéztem a tükörbe és undorodtam magamtól!” – amikor az ártalmatlan kondizás veszélyes függőséggé válikhttp://www.life.hu/drlife/20160113-bigorexia-ferfiak-es-nok-21-szazadi-testkepzavara-a-tulzott-izomepites-es-a-negativ-onkep-az-oka.htmlA konditeremben izzadva, nagy súlyokat emelgetve a férfiak nem csak tökéletesre formálják testüket nap mint nap, de tudat alatt növelik annak az esélyét, hogy testképzavaruk alakuljon ki. Modern világunkban az izomkolosszus test egyre inkább elvárt, így nem csoda, ha tízből csupán négy férfi van tisztában azzal, hogy bigorexiás. Dr. LifeThinkstockMilliomos expasijával nyaral Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/intim/20160113-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-milliomos-exbaratjaval-james-matthews-szal-nyaral.htmlA jelek szerint nem csupán a káposzta jó felmelegítve: Pippa Middletont újra együtt látták egykori szerelmével, James Matthews-szal a sztárok által oly kedvelt St. Barts szigetén. Intim--Pataky Attila kvantumérintéssel gyógyította Demcsák Zsuzsa bokaszalag-szakadásáthttp://www.life.hu/drlife/20160113-pataky-attila-az-edda-enekese-kvantumerintessel-gyogyitotta-demcsak-zsuzsat-a-mokkaban.htmlAz Edda énekese a TV2 Mokka műsorában vette kezelésbe Demcsák Zsuzsa lábát. Dr. Life--Kiállítják Diana hercegné egyik ikonikus ruhadarabjáthttp://www.life.hu/news/20160113-diana-hercegne-egyik-ikonikus-ruhadarabjat-kiallitjak-a-kensington-palota-kiallitasan.htmlDiana hercegné palackzöld színű bársony ruhája is helyet kap majd azon a rendhagyó kiállításon, amelynek a Kensington-palota ad otthont. News--8 dolog, amit nem tudtál a balkezesekrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160113-balkezesek-hajlamosabbak-bizonyos-betegsegekre-de-nem-minden-mitosz-igaz-roluk.htmlA balkezesekről több legenda és tévhit kering. Most kiderül, hogy mi igaz belőlük! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.