Esztergályos Cecília műtét színésznő csípőprobléma születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőre a tavalyi csípőprotézis-műtétje után, ha szükségessé válik, újabb beavatkozás várhat.

Esztergályos Cecília egy éve már átesett egy műtéten. A virgonc színésznőt a Mokka adásában születésnapja alkalmából köszöntötték, és arról is szó esett, a számtalan munka mellett elképzelhető, hogy újabb műtét vár rá.

„Egy éve műtöttek, nem a reklám helye, de elmondom, hogy Dr. Lakatos Tamás főorvos úr zseniálisan csinálta meg, majd megyek újra. Bármikor leeshetek ugyanis a lábamról" – mesélte Cecília.

Akkor mégse dőljünk be teljesen a D-vitamin csodáinak?http://www.life.hu/drlife/20160126-d-vitamin-etelekben-italokban-megtalalhato-telen-is-de-a-szolarium-nem-segit.htmlTélen a D-vitamin a jókedvünk motorja! Legalábbis sokat dob a kedélyünkön és a bőrünk színén, ha odafigyelünk a megfelelő bevitelre. Mégis, mit és mennyit együnk, hogy ne legyünk mufurcok a hidegben?Dr. LifeThinkstockGalkó Balázs újra kórházban vanhttp://www.life.hu/drlife/20160127-galko-balazs-szinesz-ujra-korhazban-van.htmlGalkó Balázs december végén közösségi oldalán tudatta ismerőseivel, hogy önként vonult be az Országos Onkológiai Intézetbe. A színésznél gégerákot diagnosztizáltak. Pár nappal később Galkó bizakodó sorokat írt, tudatta mindenkivel: hisz a gyógyulásában. A beteg színész most azonban újra kórházba került. Dr. Life--Megéri télen futni? Most kiderül!http://www.life.hu/drlife/20160122-telen-sem-art-a-futas-csak-par-dologra-kell-odafigyelnunk.htmlA futásról télen sem kell lemondanunk, sőt! A sérülések elkerülése érdekében azonban ilyenkor mindenképpen érdemes néhány tanácsot megfogadnunk. Mit tehetünk, hogy a kocogás télen is öröm legyen? Dr. LifeThinkstockAmikor a görcs és a gyomrod már köszönőviszonyban vannak – Ne parázz a vizsgától!http://www.life.hu/drlife/20160121-vizsgaidoszak-hogyan-kuzdjuk-le-a-vizsgadrukkot-mitol-alakul-ki-pszichologus-szakertovel.htmlMár nemcsak egy távoli dátum, hanem ésszel is felfogható, hogy mennyire vészesen közeleg a vizsgád napja. A nap, amikor minden addigi befektetett munkád megtérül. Ez persze csak olaj a tűzre, és még stresszesebb vagy – hogyan tudsz ellene tenni? Eláruljuk! Dr. Life--Ismét kórházba került Andy Vajna: műtétei szövődményeként léphetett fel valami problémahttp://www.life.hu/drlife/20160123-andy-vajnat-ujra-korhazban-kezelik-az-ereivel-illetve-a-verkeringesevel-vannak-gondok.htmlVissza kellett szállítani a kórházba Andrew G. Vajnát: a TV2 tulajdonosának kiújultak a láb­problémái, ezért szorul újra kórházi kezelésre. Dr. LifeOrigoRékasi Károly: „Nem tudom tisztességgel ellátni a munkámat”http://www.life.hu/drlife/20160123-rekasi-karoly-balesete-het-honapja-volt-tovabbra-is-labadozik-motorra-ulne-mar.htmlMár hét hónapja annak, hogy a színész motorbalesetet szenvedett, de még mindig nem gyógyult meg teljesen - ami nagyon zavarja őt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.