Neki vannak a világ legnagyobb műmellei - Elképesztő fotó!

Forrás: Thinkstock -
mell szilikon fotó műtét elképesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mayra Hills plasztika iránti függősége olyan súlyossá vált, hogy ma már egy 18 kilós szilikont cipel. A 27 éves modell képei egyszerűen döbbenetesek!

A lány egyszerűen nem bír leállni a műtétekkel. Az egyenként 9 kilós cicik már a mindennapi mozgásban is nehezítik Mayra dolgát, azonban ő ezzel cseppet sem törődik. A mai napig nem elégedett 32Z-s méreteivel, és most újabb beavatkozásokat szeretne. A hírek szerint eddig még egy orvos sem vállalta a dolgot - írja a Mirror.

Mayra Hills Forrás: Facebook/Mayra Hills
Marihuánás hüvelytablettával a menstruációs görcsök ellen?http://www.life.hu/drlife/20160201-menstruacios-gorcsok-ellen-jo-a-marihuanat-is-tartalmazo-huvelytabletta.htmlKannabidiolt, kakaóvajat és a marihuána hatóanyagát, a THC-t is tartalmazza az a nemrég kifejlesztett hüvelytabletta, amely a kutatók ígérete szerint a legkíméletesebb módon segíthet leküzdeni a fájdalmas menstruációt. Dr. LifeThinkstockSzörnyű betegségtől szenved Amy Schumerhttp://www.life.hu/drlife/20160201-amy-schumer-szineszno-szornyu-borbetegsegtol-rosaceas-bortol-szenved.htmlA feminista ikon és színésznő közösségi oldalán vallotta be, hogy úgynevezett rosaceás bőre van. Dr. Life--C-vitamin infúzión Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/drlife/20160131-c-vitamin-infuzion-berki-krisztian.htmlVitaminnal töltekezik Berki Krisztián, amelyhez orvosi segítséget is igénybe vett. Kislánya, Nati, aki ahogy nő, úgy lesz egyre cukibb, ide is elkísérte a híres papáját. Dr. Life--Itt az influenzajárvány - Még érdemes beadatni az oltásthttp://www.life.hu/drlife/20160130-magyarorszagon-egyelore-lassan-terjed-a-virus-az-influenzajarvany.htmlEgyre több európai ország számol be kiterjedt influenzajárványról, Magyarországon egyelőre lassan terjed a vírus - derül ki az Európai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ legfrissebb jelentéséből. Dr. LifeThinkstockAlkoholizálás miatt kellett elhagynia az idősek otthonát Som Lajosnakhttp://www.life.hu/drlife/20160130-alkoholizalas-miatt-kellett-elhagynia-az-idosek-otthonat-som-lajosnak.htmlAz átmeneti idősek otthonából az édesanyjához költözött Som Lajos. A zenészt azonban a mamája is kitagadta. Dr. Life--Intim fotóval akarja felhívni a figyelmet a méhnyakrák veszélyeire Tracy Kiss modellhttp://www.life.hu/drlife/20160130-tracy-kiss-modell-intim-fotoval-akarja-felhivni-a-figyelmet-a-mehnyakrak-veszelyeire.htmlElképesztő dologra vállalkozott egy 28 éves modell, aki intim testrészét fotózta egy igazán jó ügy érdekében: így kívánta felhívni a figyelmet a méhnyakrák veszélyeire. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.