plasztikai műtét Judy plasztika2016 Groovehouse plasztika szépészeti beavatkozás baleset súlyos baleset életmentő műtét Kis Judy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. 

Judyt régóta ismerem, dolgoztunk együtt, és évekig segítettem a karrierjében. Az énekesnővel azonban sosem beszéltünk a balesetéről és a plasztikai műtétek testi és lelki megpróbáltatásairól. Nemrég gondoltam egyet, és kifaggattam Judyt arról, túltette-e már magát a múlton.

Fotó: Kis Áron

„Tizennyolc év telt el a balesetem óta, és ma már nincsenek bennem rossz érzések, fájdalmak, semmi emlék, ami abban az időszakban kavargott bennem. Szerencsére nem hagyta az élet, hogy belesüllyedjek az önsajnálatba, és a sok rossz helyébe sok jó is jött. Pozitív gondolkodású ember vagyok, úgy gondolom, mindennek oka van, mindenből tanultam, tanulok” – kezdte Judy, aki 1998 decemberében barátnőjével, Anikóval, illetve akkori szerelmével és egyben zenekari társával, Zsolttal súlyos autóbalesetet szenvedett. Judynak a gerincoszlopán kívül rengeteg csontja eltörött, az arca összeroncsolódott, leszakadt a szájpadlása, eltört a lapockája, a válla, a bal oldali bordái átszúrták a tüdejét.

Rájöttem, már nem hasonlítok a szüleimre, ez lelkileg padlóra tett.

Forrás: Judy

Míg más családot, gyermeket tervezett, én az arcomat és az önbizalmamat építgettem”

szörnynek láttam magamat,

Az orvosok hamar szembesítettek azzal, hogy sosem leszek olyan, mint voltam.

A mellrák ellen kampányolnak az ÉNB sztárjaihttp://www.life.hu/drlife/20160201-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-lali-kristof-a-mellrak-ellen-kampanyolnak.htmlA Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet felkérésére az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai egy kampányfilmben szerepeltek, melyben a mellrákszűrés fontosságára hívják fel a fiatalok figyelmét. Dr. Life--Mérai Kata: "Féltem, nehogy trombózissal kerüljek kórházba"http://www.life.hu/drlife/20160129-merai-kata-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-felt-a-trombozistol-ezert-kes-ala-fekudt.htmlA Barátok közt sztárjánál nyolc évvel ezelőtt jelentkeztek a tünetek, ám most eljött az idő, hogy kés alá feküdjön. Dr. Life--"Teszem tovább a dolgomat" - Üzent Fehér Tibor, akit súlyos sérülést szenvedett a színpadonhttp://www.life.hu/drlife/20160128-feher-tibort-a-nemzeti-szinhaz-szineszet-sulyos-allapotban-vittek-el-a-mentok-porckorongserve-miatt.htmlA Nemzeti Színház fiatal művésze már túl van a nehezén, mert hatnak az infúziós kezelések. Dr. Life--Megtalálták az AIDS ellenszerét!http://www.life.hu/drlife/20160112-izraeli-orvosok-megtalaltak-az-aids-a-hiv-virus-ellenszeret.htmlIzraeli orvosok azt állítják, teljesen el tudják tüntetni az AIDS vírust az emberi szervezetből. Dr. Life--8 dolog, ami rosszabbá teheti a reggeleidethttp://www.life.hu/drlife/20160202-rosszabba-teheti-a-reggeleidet-ha-bal-labbal-kelsz-rendetlenseg-van-es-nem-tudod-mit-vegyel-fel.htmlNapsütéses madárcsiripelős napra ébredsz, az agyad és a tested már élénk, a kávéd már régen lefőtt és te széles mosollyal indulsz dolgozni…a mesében. Dr. Life--Benjamin Button-szindróma: 70 évesnek néz ki a testvérpár egy ritka betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20160202-keshav-kumar-es-testvere-anjali-kumari-egy-ritka-genetikai-betegseg-miatt-70-evesnek-neznek-ki.htmlAz orvosok szerint nincs gyógymód az Indiában élő testvérpár, Keshav Kumar és Anjali Kumari genetikai rendellenességére. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.