Börcsök Enikő: "Kétszer majdnem megöltek"

Fotó: Bielik István - Origo -
Születés szülés apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börcsök Enikőnek kétszer volt vesetranszplantációja, az élete perceken múlott. 

Amikor a színművésznő súlyos beteg volt, a természetgyógyászat összes fajtáját kipróbálta. "Egy év alatt kétmillió forintot költöttem rá, a szakszervezettől kértem kölcsön. Aztán a csodaszerektől, amiket adtak, méregkómát kaptam, kétszer az utolsó pillanatban vittek kórházba, engem kétszer majdnem megöltek. Perceken múlott az életem" - nyilatkozta a Bestnek Börcsök Enikő.

Fotó: Bielik István - Origo

Hangsúlyozta továbbá, hogy ma már senki másban nem hisz, csak az orvosokban. A színművésznő hozzátette: ha nincsenek az orvosai, ma már nem élne.

Kórházba kellett szállítani Barry Manilow énekesthttp://www.life.hu/drlife/20160212-barry-manilow-amerikai-enekest-korhazba-kellett-szallitani-los-angelesben.htmlA legendás amerikai énekes és dalszerző a hírek szerint egy korábbi operációját követő szövődményei miatt került újra kórházba. Dr. Life--Az egyetlen érzés, ami felér a narkotikumokkal – Ez történik a szervezetünkben, amikor szerelmesek vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20160203-a-boldogsagerzeten-tul-ez-tortenik-a-szervezetunkben-amikor-szerelmesek-vagyunk.htmlHa valaha voltál igazán őrülten, szenvedélyesen, fülig szerelmes, akkor pontosan tudod, milyen érzés, amikor a torkodban dobog a szíved, ha meglátod Őt. A kétségtelenül csodálatos, örömteli pillanatokra azonban a szervezeted is reagál. Dr. LifeThinkstockBereczki Zoltán: "Ez egy olyan baleset volt, amit én idéztem elő saját magamnak"http://www.life.hu/drlife/20160212-bereczki-zoltan-fejseruleset-sajat-maga-idezte-elo.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Bereczki Zoltán egy színházi előadás közben olyan balesetet szenvedett, melynek során kis híján a látása is sérült. A színész szerint ez egy figyelmeztetés volt számára. Dr. Life--Íme az első európai Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzetthttp://www.life.hu/drlife/20160211-pablo-pineda-down-szindromas-es-lediplomazott.htmlPablo Pineda az első Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzett Európában, ráadásul az egyetemen nem kért semmilyen külön segítséget, ugyanúgy jegyzetelt és tanult, mint mások. Dr. LifeOrigoÖsszefirkálták a rákban elhunyt lány koporsójáthttp://www.life.hu/drlife/20160211-a-leukemias-lany-koporsojara-irtak-osztalytarsai.htmlLaura Hillier osztálytársai és családja úgy gondolta, hogy megható és szokatlan módon búcsúztatják el a leukémiában elhunyt lányt. Dr. LifeOrigoÍme az első európai Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzetthttp://www.life.hu/drlife/20160211-pablo-pineda-down-szindromas-es-lediplomazott.htmlPablo Pineda az első Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzett Európában, ráadásul az egyetemen nem kért semmilyen külön segítséget, ugyanúgy jegyzetelt és tanult, mint mások. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.